Λίγο πριν την πασαρέλα

14:16 4/12/2018 - Πηγή: In.gr

Ο οίκος Chanel θα αποτελέσει ένα από τα θέματα μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ του συνδρομητικού καναλιού Netflix, η οποία υπογραμμίζει τη δουλειά διαφορετικών οραματιστών στους κόσμους της μόδας, του φιλμ, του φαγητού, του χώρου, του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας, ανέφερε η WWD.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ready for #CHANELByTheSea

at the #CHANELSpringSummer show in Paris. #CHANEL #PFW @fransummers @gisellenorman1 @meghanroche

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial) στις 3 Οκτ, 2018 στις 2:53 πμ PDT

Ο διάσημος γαλλικό οίκος μόδας θα αποτελέσει το επίκεντρο του πρώτου επεισοδίου, το οποίο θα παρακολουθήσει τον δημιουργικό διευθυντή του οίκου, Karl Lagerfeld, καθώς προετοιμάζεται για την επίδειξη Άνοιξη / Καλοκαίρι του 2018.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

In the Lemarié ateliers before the #CHANELMetiersdArt show — feathers and floral adornments offer an infinite range of potential textures and patterns, requiring ingenuity and technical flair. #CHANEL #MaisonLemarie #CHANELinNYC

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial) στις 2 Δεκ, 2018 στις 9:03 πμ PST

Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Andrew Rossi, ο οποίος βρισκόταν πίσω από το δημοφιλές ντοκιμαντέρ «Η πρώτη Δευτέρα του Μάη», το οποίο εξέτασε την προετοιμασία πίσω από την έκθεση «China Through The Glass» του Μητροπολιτικού Μουσείου της Νέα Υόρκης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

At Atelier Montex before the #CHANELMetiersdArt show — the contemporary embroidery studio in Paris designs exclusive motifs and new creations every season that enhance CHANEL’s collections. #CHANEL #Montex #CHANELinNYC

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial) στις 2 Δεκ, 2018 στις 5:10 πμ PST

Για 7 ημέρες, ο Rossi είχε πλήρη και ελεύθερη πρόσβαση στο ατελιέ του Lagerfeld και παρακολουθούσε κάθε κίνηση του Κάιζερ της μόδας και της ομάδα του, όπου και γύρισε ελεύθερα σκηνές αποτυπώνοντας αυτό που συνέβη την εβδομάδα πριν από την πασαρέλα.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση στο Netflix από τις 21 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα