Λάκης Γαβαλάς: Πως σχολιάσε την αποχώρηση του Θάνου Καληώρα από την παράσταση;

12:46 6/7/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Λάκης Γαβαλάς σε λίγο καιρό θα συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές». Ο ίδιος σε πρόσφατες τηλεοπτικές του δηλώσεις αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρηση του Θάνου Καληώρα όσο και στην κόντρα του με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

View this post on Instagram

Δεν ξέρω αν γεννήθηκα αστέρι δεν ξέρω αν γεννήθηκα ήλιος δεν ξέρω αν γεννήθηκα φεγγάρι αλλά κάποιο φαινόμενο είμαι αν όχι της φύσης της κτησης…. Δεν θέλω να είμαι κάτι που λάμπει πατώντας

το διακόπτη Παρόλο που αγαπώ και το σκοτάδι… Δεν βλέπω όνειρα παρόλαυτα κάνω όνειρα καμιά φορά αυτά τσακώνονται με την πραγματικότητα και τότε εγώ μεταμφιέζομαι σε μάγισσα Να όπως αυτή την περίοδο που κάτι μαγικό συμβαίνει στη ζωή μου…. Μου χωράει ακόμη το περσινό μαγιό μου και είμαι ευτυχισμένος γι’ αυτό #shine #shinebright #summervibes #summer2020 #minibirkinhermes #dsquared2 #luxurylifestyle

A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) on Jun 17, 2020 at 9:55am PDT

«Ετοιμαζόμαστε για ωραίες παραστάσεις και γι’ αυτό στεναχωριέμαι όταν κάποιοι ακυρώνουν μια δουλειά. Αλλά αυτοί ξέρουν το λόγο που το κάνουν. Εγώ τον Θάνο Καληώρα τον γνωρίζω από το DWTS που είχαμε υπάρξει μαζί. Είναι απαιτητικός άνθρωπος και καλά κάνει, εμένα μου αρέσει.

Δεν μπορεί κάποιος να επικαλείται την υγεία του για να δικαιολογήσει κάποιο καπρίτσιο του ή κάποια επιθυμία του που δεν πραγματοποιήθηκε. Οπότε, θα σεβαστώ ένα θέμα υγείας και δεν θα πω κάτι παραπάνω. Εδώ και τρία χρόνια έχω 15 προτάσεις και καλά κάνουν γιατί είμαι ένα… προϊόν.

View this post on Instagram

Καλημερα φιλοι μου… Η μπανανα κανει καλο στο μυαλο…. Γι αυτο οσο πιο κοντα ειναι, τοσο το καλυτερο.. Τηγανιτη ψητη πολτοποιημενη ειναι παντα το πιο διασημο φρουτο… Ξεφλουδιζετε ευκολα και ειναι θρεπτικη… Ολοι οι Ιταλοι λενε… Ma dove vai, se la banana nn ce l’hai? #banaa #fruits #summer2020 #healthylifestyle @johnnie_rousso #sunglasses

A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) on Jun 16, 2020 at 9:59pm PDT

«Δεν αντέχω το γέλιο του Τρύφωνα Σαμαρά»

View this post on Instagram

Σήμερα θα είμαι Crazy Boy !!!!!!! Μη χάσετε τον Προημιτελικό του @j2us_gr στις 10 μμ. @opentvgr με Παρουσιαστή τον @nkoklonis !!!!! Μαζί με τη @xaraverra θα τραγουδήσουμε Crazy girl I love you @nick_marianos you are the best!!!!! Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας και αν θέλετε να είμαστε και στον ημιτελικό μην ξεχάσετε να μας ψηφίσετε σας λατρεύουμε!!!!!!

A post shared by Τρύφωνας Σαμαράς (@trifonassamaras) on Jun 27, 2020 at 9:04am PDT

«Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Τρύφωνα, το είπα και σε εκείνον, αλλά δεν μπορώ αυτό το πολύ γέλιο. Κόπηκε ο Ψινάκης που τον είχαμε καιρό να λέει “μωρή” και τώρα έχουμε ένα γέλιο διαρκές. Γιατί πρέπει να μου αρέσει αυτό;», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε εδώ τι είπε
Keywords
Τυχαία Θέματα