Κρήτη : Αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη οι 10 νοσηλεύτριες – «Ευχηθείτε μας καλή τύχη»

16:57 18/11/2020 - Πηγή: In.gr

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι άρχισαν να φτάνουν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου οι νοσηλεύτριες προκειμένου να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να  δώσουν την… μάχη με τον κοροναϊό.

Πρόκειται για 10 συνολικά νοσηλεύτριες με ειδίκευση στις ΜΕΘ, οι οποίες ζήτησαν να πάνε εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη που δοκιμάζεται από τον φονικό ιό με σκοπό να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους και τους ασθενείς.

Οι τέσσερις από τις δέκα νοσηλεύτριες προσερχόμενες στο «Νίκος Καζαντζάκης» δήλωσαν: «Ευχηθείτε

μας καλή τύχη. Και να προσέχετε».

Υπόκλιση Κικίλια

Την είδηση για την εθελοντική προσφορά των 10 νοσηλευτών της Κρήτης έκανε γνωστή ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας με ανάρτησή του στο Twitter.

Η Βασιλική, η Ολυμπία, η Ευαγγελία, η Άρτεμις, η Κατερίνα, η Μαλαματή, η Ευφροσύνη, η Ανθή, η Χρυσούλα & η Πηνελόπη, εθελοντικά μεταβαίνουν από την Κρήτη στο πλάι των συναδέλφων τους στη Β. Ελλάδα. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο ψυχής & τη λεβεντιά τους. https://t.co/lkaC6av50h

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) November 18, 2020

Σακελλαροπούλου: Υποδειγματική πράξη αλληλεγγύης

Για μια υποδειγματική πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς, που αξίζει τον σεβασμό όλων μας, κάνει λόγο με ανάρτησή της στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, τονίζοντας ότι «δέκα νοσηλεύτριες από την Κρήτη, με εξειδίκευση στις ΜΕΘ, μεταβαίνουν εθελοντικά στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης για να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους στη μάχη κατά της πανδημίας».

Δέκα νοσηλεύτριες από την Κρήτη, με εξειδίκευση στις ΜΕΘ, μεταβαίνουν εθελοντικά στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης για να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους στη μάχη κατά της πανδημίας. Μια υποδειγματική πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς, που αξίζει τον σεβασμό όλων μας.

President GR (@PresidencyGR) November 18, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα