Κρις Μπος : «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταιριάζει τέλεια στο Μαϊάμι»

21:01 26/10/2020 - Πηγή: In.gr

Τα… σενάρια γύρω από το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο συνεχίζονται. Ο δις MVP του NBA αν δεν υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου με τα «Ελάφια», θα είναι free agent το καλοκαίρι του 2021.

Οι μνηστήρες για τον Greek Freak είναι πολλοί, με τον Κρις Μπος

να αναφέρεται στο μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο παλαίμαχος φόργουορντ – και άλλοτε παίκτης των Χιτ υπογράμμισε, πως ο Έλληνας σούπερ σταρ ταιριάζει τέλεια στο Μαϊάμι.

«Οι Μπακς είναι καλή ομάδα. Βρέθηκαν κοντά στο να πάνε μακριά και θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία του χρόνου. Αλλά θα είναι αποκαρδιωτικό και θα πονέσει όλους στην πόλη αν δεν πάνε έστω μέχρι τους τελικούς του χρόνου» δήλωσε αρχικά ο Μπος, για να προσθέσει:

«Αν βρεθούν σε αυτή την θέση τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ας είμαστε ειλικρινείς, κανένας free agent δεν θα πει «πάω στο Μιλγουόκι». Και αυτό είναι που το κάνει πιο δύσκολο. Τα έχουν κάνει όλα σωστά, έχτισαν μία ομάδα γύρω από τον Γιάννη, αλλά το επόμενο καλοκαίρι όλες οι ομάδες θα πέσουν πάνω του».

Τέλος, ο Μπος τόνισε: «Αν δει κάποιος το Μαϊάμι, θα δει ότι ο Γιάννης ταιριάζει τέλεια εκεί. Όλοι θα πουν για το Γκόλντεν Στέιτ, αλλά αυτό το λένε για όλους έτσι; Το Μαϊάμι όμως θα έχει τον χώρο στο σάλαρι καπ και ταιριάζει και ως ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα