Κοροναϊός : Σε καραντίνα η Τσέλσι λόγω Χάντσον-Οντόι

09:25 13/3/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό ύστερα από τεστ στα οποία υποβλήθηκε και η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα το πρωί της Παρασκευής πως όλη η ομάδα των μπλε έχει μπει σε καραντίνα.

Ο 19χρονος εξτρέμ της ομάδας του δυτικού Λονδίνου παρουσίασε κάποια συμπτώματα του ιού τη Δευτέρα και μπήκε σε καραντίνα, όμως πλέον αναγκάζεται να μπει και η Τσέλσι, λόγω των πιθανών επαφών που είχε ο νεαρός.

Αναλυτικά

η ανακοίνωση:

«Το προσωπικό της Τσέλσι που ήρθε πρόσφατα σε επικοινωνία με τον παίκτη να τεθεί σε καραντίνα και θα συνεργαστεί με τις υγειονομικές υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει πως θα τεθούν σε περιορισμό όλη η πρώτη ομάδα της Τσέλσι, καθώς και το προπονητικό επιτελείο.

Όσοι δεν είχαν έρθει σε στενή επαφή με τον Κάλουμ θα επιστρέψουν στις δουλειές τους τις επόμενες ημέρες. Εν τω μεταξύ, το κτίριο της ομάδας, ένα από τα αρκετά κτίρια στο προπονητικό μας κέντρο, θα παραμείνει κλειστό.

Τα υπόλοιπα κτίρια, το Στάμφορντ Μπριτζ και άλλες εγκαταστάσεις λειτουργούν κανονικά, ενώ ο Χάντσον-Οντόι τα πηγαίνει καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο το συντομότερο δυνατό».

Η Τσέλσι είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου την Άστον Βίλα για την 30η αγωνιστική της Premier League, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να υπάρχει αναβολή, καθώς η διοργανώτρια Αρχή κάλεσε σε έκτακτο συμβούλιο τις ομάδες την Παρασκευή, αφότου έγινε γνωστό πως ο Μικέλ Αρτέτα βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Club statement.

Chelsea FC (@ChelseaFC) March 13, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα