Κόρινθος: Σκότωσε επίδοξο διαρρήκτη και πέταξε τη σορό του σε λατομείο

17:27 25/3/2019 - Πηγή: In.gr

Ένας 35χρονος πυροβόλησε και σκότωσε έναν επίδοξο διαρρήκτη, ο οποίος προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι του στο Σολωμό Κορινθίας.

Σύμφωνα την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν ο 52χρονος Ρομά, μαζί με άλλα άτομα ανάμεσά τους ένας 54χρονος, επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του 35χρονου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ιδιοκτήτης τους τα αντιλήφθηκε και τους πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον 52χρονο άνδρα.

Οι συνεργάτες του θύματος, επίσης Ρομά, μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και ανέφεραν όλα όσα διαδραματίστηκαν,

λέγοντας ταυτόχρονα ότι δεν μπορούν να βρουν πουθενά το θύμα.

Παράλληλα, ομολόγησαν ότι είχαν πάει στο σπίτι του 35χρονου για να κλέψουν κοτόπουλα.

Μετά από έρευνες, κλιμάκιο της Ασφάλειας εντόπισε κηλίδες αίματος στο όχημα του ιδιοκτήτη.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο δράστης, με όχημα ιδιοκτησίας του, μετέφερε και απέρριψε τη σορό σε αγρόκτημα της περιοχής, όπου και ανευρέθη σήμερα το πρωί από τους αστυνομικούς. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι επρόκειτο για λατομείο.

Ο 35χρονος έχει συλληφθεί ενώ κρατούμενοι είναι και οι Ρομά που επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ στην κατοχή και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και -43- φυσίγγια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε και σε βάρος του 54χρονου ημεδαπού για κλοπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα