Κλήρωση Ολυμπιακού – Champions League: Τα δύσκολα για τους δυνατούς

22:50 29/8/2019 - Πηγή: In.gr

Καμία ομάδα δεν προκρίθηκε ούτε αποκλείστηκε από την κλήρωση μίας διοργάνωσης. Όλα θα κριθούν και αυτή τη φορά στον καθρέπτη του αγωνιστικού χώρου.

Ο ανήφορος βέβαια είναι δεδομένος για τον Ολυμπιακό που θα κληθεί να κοντραριστεί με ένα μεγαθήριο (Μπάγερν Μονάχου), με τη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης (Τότεναμ) και με τα αδερφια του από τη Σερβία (Ερυθρός Αστέρας).

Όπως δήλωσε όμως και ο ηγέτης του Ολυμπιακού

Βαγγέλης Μαρινάκης «πρέπει να μας αρέσει ο ανήφορος». Άλλωστε, κάθε κάθε κατάκτηση, κάθε πρόοδος γενικότερα στη ζωή προϋποθέτει ιδρώτα, κόπο και προσπάθεια. Η μοναδική μάχη που χάνεις είναι αυτή που εγκαταλείπεις…

Η Μπάγερν των πέντε Champions League

Για την Μπάγερν οι συστάσεις περριτεύουν. Πέντε φορές έχει φτάσει στον Κολοφώνα της δόξας κατακτώντας το Champions League (παλαιότερα Κύπελλο Πρωταθλητριών). Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η χρηματιστηριακή αξία των παικτών της αποτιμάται στα 866,65 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt. Δείτε εδώ το προφίλ της Μπάγερν.

Οι Λονδρέζοι των 462,77 εκατ. ευρώ

Η Τότεναμ δεν έχει το παλμαρέ της Μπάγερν, αλλά είναι ακόμη νωπή η παρουσία της στον περσινό τελικό του Champions League. Αποτελεί δε σταθερή δύναμη στην απαιτητική Premier League με το ρόστερ της να αποτιμάται στα 462 εκατ. ευρώ με βάση το transfermarkt. Δείτε εδώ το προφίλ των Άγγλων.

Μία ιδιαίτερη ερυθρόλευκη σχέση

Ο Ερυθρός Αστέρας προσθέτει και μπόλικο… συναίσθημα στον όμιλο του Ολυμπιακού, αφού είναι τοις πάσι γνωστοί οι στενοί δεσμοί των δύο ομάδων. Αδελφοποιημένοι είναι οι οπαδοί των δύο ομάδων που από καιρού εις καιρόν συνυπάρχουν στο Καραϊσκάκης και στο Μαρακανά του Βελιγραδίου. Η χρηματιστηριακή αξία των Σέρβων ανέρχεται στα 56,95 εκατ. ευρώ (έναντι 79,80 εκατ. του Ολυμπιακού). Δείτε εδώ το προφίλ του Ερυθρού Αστέρα.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες (από ποδόσφαιρο και μπάσκετ) που μαρτυρούν τους στενούς δεσμούς Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα