Κάρα Ντελεβίν : Το φιλί με την Άσλεϊ Μπένσον για τα γενέθλια

23:18 18/12/2019 - Πηγή: In.gr

Η Κάρα Ντελεβίν και η Άσλεϊ Μπένσον είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της showbiz και δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν την αγάπη τους η μία με την άλλη.

Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε τη σχέση της με την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια της σειράς Pretty Little Liars τον Ιούνιο του 2018.

View this post on Instagram

Roxie and Cassie aka

ABCD

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Apr 19, 2019 at 1:03pm PDT

Οι δυο γυναίκες είναι μαζί κάτι παραπάνω από έναν χρόνο και δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν ότι είναι μαζί!

Μάλιστα, φέτος το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να παντρεύεται. Οι ίδιες πάντως δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τις φήμες αυτές.

Δείτε επίσης: Κάρα Ντελεβίν – Κρυφός γάμος στο Λας Βέγκας

Οι ευχές της Κάρα για τα γενέθλια της Άσλεϊ

Σήμερα, 18 Δεκεμβρίου η Ashley έχει γενέθλια και κλείνει τα 30 της χρόνια.

Η Κάρα της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

Happy birthday @ashleybenson There is so much I could say but something I love and cherish most about us is that I don’t need to because YOU KNOW and that’s all that matters. It’s you and me which is my favourite. My safe place. You let me be silly, you let me be wild, you keep me free, secure and curious. I feel like I’ve known you my entire life and I am so proud of watching you grow into the woman that you always dreamt of being. I love you beyond words my sprinkles, choonchi, angel face, grumpy ass, sweet cheeks, never boring, buttmunch, Benson

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Dec 18, 2019 at 5:52am PST

Δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα με την αγαπημένη της, το 27χρονο μοντέλο τής αφιέρωσε ένα γλυκό και φουλ ρομαντικό μήνυμα:

«Χρόνια Πολλά Άσλεϊ! Υπάρχουν τόσα πολλά που θα μπορούσα να πω αλλά αυτό που αγαπώ και λατρεύω περισσότερο σε εμάς είναι πως… δεν χρειάζεται γιατί τα ξέρεις και μόνο αυτό έχει σημασία! Είμαστε εγώ και εσύ και αυτό είναι το αγαπημένου μου. Το ασφαλές μου μέρος. Με αφήνεις να είμαι αφελής, να είμαι άγρια, με αφήνεις ελεύθερη, ασφαλή και περίεργη. Νιώθω ότι σε ξέρω όλη μου τη ζωή και είμαι τόσο περήφανη που σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι η γυναίκα που πάντα ονειρευόσουν να είσαι. Σ’ αγαπάω περισσότερο απ’ όσο μπορώ να το πω με λέξεις…»

Το φιλί στο στόμα μέσα στην μπανιέρα

Μάλιστα, η Κάρα Ντελεβίν δημοσίευσε και ένα άκρως ερωτικό στιγμιότυπο με τις δυο τους να ποζάρουν γυμνές μέσα στη μπανιέρα και να δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Η βρετανίδα καλλονή έχει υπάρξει απολύτως ειλικρινής για τη σχέση της με την αμερικανίδα ηθοποιό.

Δείτε επίσης: H ολόγυμνη αλήθεια της Κάρα Ντελεβίν για τη σχέση της με την Άσλι Μπένσον

«Δεν το ψάχναμε. Ήταν πραγματικά αυθεντικό και φυσικό», είχε πει σε συνέντευξή της σε περιοδικό μόδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα