Καλύβια : Πώς βρήκαν τραγικό θάνατο οι τέσσερις άντρες – Τους αναζητούσαν δύο μέρες

20:29 20/12/2019 - Πηγή: In.gr

Μοιραία στάθηκε για τους τέσσερις πακιστανούς εργάτες το αυτοσχέδιο μαγκάλι με υγραέριο. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για σόμπα υγραερίου, ενώ άλλες για ειδική σόμπα που ζεσταίνουν κότες.

«Φως» στην υπόθεση ρίχνουν νέα συγκλονιστικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία οι τέσσερις άντρες φαίνεται αναζητούνταν από γνωστούς και φίλους δύο μέρες.

Οι τέσσερις άντρες βρέθηκαν

νεκροί σε δώμα κτηνοτροφικής μονάδας στα Καλύβια Αττικής, στην πλατεία Ανθυπολοχαγού Βασιλείου Φιλίππου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας εκ των τεσσάρων αντρών ήταν φύλακας και εργάτης στη μονάδα.

Όπως όλα δείχνουν οι άντρες είχαν ανάψει το αυτοσχέδιο μαγκάλι για να ζεσταθούν, από την οποία όμως υπήρξε διαρροή γκαζιού, με συνέπεια να εισπνεύσουν το αέριο κατά τη διάρκεια του ύπνου και να βρουν, και έτσι, τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ένας φίλος τους, προσπαθούσε δύο μέρες να έρθει σε επαφή μαζί τους.

Αφού δε λάμβανε απάντηση, ανησύχησε και ενημέρωσε τις Αρχές. Ετσι, οι άντρες της αστυνομίας βρέθηκαν σήμερα στους χώρους της μονάδας, στην πλατεία Ανθυπολοχαγού Βασιλείου Φιλίππου στα Καλύβια και εντόπισαν νεκρούς τους τέσσερις Πακιστανούς.

Σόμπες για να ζεσταίνονται οι κότες

Άλλες πληροφορίες θέλουν και τα τέσσερα θύματα να εργάζονται στην κτηνοτροφική μονάδα.

Σύμφωνα με αυτές, οι εργάτες τελειώνοντας τη δουλειά τους πήγαν στα δωμάτια τους, που βρίσκονταν στην πτηνοτροφική μονάδα.

Οι κότες στην πτηνοτροφική ομάδα έχουν κάποιες ειδικές σόμπες με αέριο για να μένουν ζεστές ειδικά τώρα που είναι χειμώνας.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το newsit, επειδή έγινε απολύμανση στους χώρους της μονάδας τα πτηνά απομακρύνθηκαν και οι τέσσερις εργάτες πήραν στα δωμάτιά τους τις συγκεκριμένες σόμπες για να ζεσταθούν.

Πήραν την πρωτοβουλία να τις ανάψουν,  με αποτέλεσμα να σημειωθεί η μοιραία διαρροή και ως συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους εισπνέοντας το αέριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα