Ιρίνα Σάικ: «Θεέ μου, δεν ξέρω τι να κάνω, καταρρέω»

17:05 28/1/2020 - Πηγή: In.gr

Συνέντευξη στη περιοδικό μόδας έδωσε το σούπερ μόντελ Ιρίνα Σάικ.

View this post on Instagram

More from the March issue of @BritishVogue, photographed by my genius friends @MertAlas @MacPiggott, and styled by the incredible @Edward_Enninful Hair by @PaulHanlonHair, and make-up by @Lucia_Pieroni. #BritishVogue

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

on Jan 27, 2020 at 11:26am PST

Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Σάικ μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, όταν έχασε στην εφηβεία τον πατέρα της και ένιωσε αγόρι, αλλά και για τη ζωή της μετά το διαζύγιο με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Γεννήθηκε στην ρωσική πόλη Yemanzhelinsk. Ο μπαμπάς της ήταν ανθρακωρύχος και η μαμά της μάθαινε πιάνο στα παιδιά ενός νηπιαγωγείου. Έχασε τον μπαμπά της ξαφνικά από πνευμονία όταν ήταν 14 χρονών και έκτοτε οι τρεις γυναίκες της οικογένειας (έχει μια αδερφή 1,5 χρόνο μεγαλύτερη) έπρεπε να μάθουν να ζουν μόνες τους.

View this post on Instagram

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Dec 26, 2019 at 5:46pm PST

«Πάντα ένιωθα ότι γεννήθηκα σε λάθος σώμα. Ένιωθα ότι έπρεπε να είμαι αγόρι… »

«Πάντα ένιωθα ότι γεννήθηκα σε λάθος σώμα. Ένιωθα ότι έπρεπε να είμαι αγόρι… Δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί ο μπαμπάς μου ήθελε πάντα αγόρι. Όταν πέθανε σκέφτηκα «αφού νιώθω αγόρι, ήρθε η ώρα να φροντίσω την οικογένειά μου». Είπα στον εαυτό μου, «δεν θα παντρευτείς ποτέ». Βέβαια μετά από χρόνια αγάπησα τη γυναίκα μέσα μου. Αλλά θυμάμαι έντονα αυτό το συναίσθημα» είπε η Ιρίνα Σάικ.

View this post on Instagram

#JPGFREAKING50 Congratulations on your final collection and incredible legacy @jpgaultierofficial

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα