ΗΠΑ: Ντοκουμέντο λίγο πριν την πτώση του ελικοπτέρου

22:50 10/6/2019 - Πηγή: In.gr

Βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει την τρελή πορεία του ελικοπτέρου λίγο πριν καταπέσει και συντριβεί σε ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη, είδε το φως της δημοσιότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ελικόπτερο φαίνεται να μην έχει ευστάθεια, αρχικά να χάνει ύψος και στη συνέχεια να ανεβαίνει και πάλι την ώρα που στην περιοχή έβρεχε και χαμηλή νέφωση και ομίχλη.

Video shows helicopter flying erratically before

a hard landing onto the roof in Manhattan. FAA confirms type to be an Agusta A109E and that ATC did not handle the flight. https://t.co/UUVCGm7xxf pic.twitter.com/HL7YKJOTty

— Breaking Aviation News (@breakingavnews) 10 Ιουνίου 2019

Ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο, που βρέθηκε στο σημείο πολύ γρήγορα, είπε στους δημοσιογράφους ότι κατά τα φαινόμενα το ελικόπτερο επιχείρησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη στέγη ενώ πρόσθεσε ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μετά τη συντριβή τέθηκε υπό έλεγχο σε σύντομο χρονικό διάστημα, πρόσθεσε.

«Οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο είπαν ότι το αισθάνθηκαν να τρέμει», είπε ο κυβερνήτης.

Ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο, που βρέθηκε στο σημείο πολύ γρήγορα, είπε στους δημοσιογράφους ότι κατά τα φαινόμενα το ελικόπτερο επιχείρησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη στέγη και ότι δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί μέσα στο κτίριο.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μετά τη συντριβή τέθηκε υπό έλεγχο σε σύντομο χρονικό διάστημα, πρόσθεσε.

«Οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο είπαν ότι το αισθάνθηκαν να τρέμει», είπε ο κυβερνήτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα