Η viral φάρσα του Ράιαν Ρέινολντς στον Χιου Τζάκμαν

21:03 14/10/2019 - Πηγή: In.gr

Η σχέση αγάπης – μίσους μεταξύ των διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ,  Χιου Τζάκμαν και του Ράιαν Ρέινολντς είναι γνωστή.

Το δίδυμο δεν χάνει ευκαιρίες να φέρει σε δύσκολη θέση τον άλλον και να τον τρολάρει δημοσίως, κυρίως μέσα από αναρτήσεις στα social media αν και νωρίτερα φέτος επιχείρησαν να κάνουν «ανακωχή» για χάρη του τζιν του Ρέινολντς και των εταιριών καφέ του Τζάκμαν.

View
this post on Instagram

In celebration of #nationalcoffeeday we present …

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) on Sep 29, 2019 at 4:19am PDT

Μία από αυτές τις φορές, ήταν και τα γενέθλια του Χιου Τζάκμαν.

Ο Χιου Τζάκμαν εμφανίστηκε στη σκηνή στα πλαίσια του σόου του «The Man. The Music. The Show» το Σάββατο βράδυ, όπου τον περίμενε μια έκπληξη από τον φίλο του Ράιαν Ρέινολντς.

«Γεια σου Χιου. Σκόπευα απλώς να σου ευχηθώ χαρούμενα γενέθλια», ακούγεται να λέει ο 42χρονος ηθοποιός στην αρχή του βίντεο, που προβλήθηκε για το κοινό. «Μετά είδα τι είπες. Με μια λέξη, «οδυνηρό». Απόλαυσε το σόου Χιου Τζάκμαν», συνέχισε ο Ρέινολντς, αναφερόμενος σε μια παράσταση του Χιου Τζάκμαν.

Εκεί ο Χιου Τζάκμαν είχε πει: «Παρεμπιπτόντως, ας δούμε τον Ράιαν Ρέινολντς να κάνει κάτι τέτοιο. Μην το ποστάρετε αυτό. Θα έχω πάνω από τρία εκατομμύρια μηνύματα στο Twitter από αυτόν  στα επόμενα δέκα δευτερόλεπτα». 

View this post on Instagram

‪Hugh watching the message from Ryan last night, which prompted the entire crew to join him onstage to sing Happy Birthday

Keywords
Τυχαία Θέματα