Η καλύτερη στιγμή για να έρθετε σε συνεύρεση

18:20 17/1/2020 - Πηγή: In.gr

Άμα κάποιος θέλει να κάνει σεξ σε διαφορετικό ωράριο προφανώς και θα κάνει. Το ζήτημα είναι ότι η καλύτερη ώρα μέσα στη μέρα για να ικανοποιηθούν και οι δύο είναι το μεσημέρι προς απόγευμα.

Eξήγηση

Η επιστήμη πλέον υποστηρίζει ότι η ιδανική στιγμή είναι στις 3 το μεσημέρι. Η ορμονολόγος Alisa Vitti εξηγεί στο νέο της βιβλίο ότι εκείνη είναι η ώρα που οι ορμόνες και οι επιθυμίες ενός άνδρα και μίας γυναίκες συγχρονίζονται.

Το μεσημέρι τα επίπεδα οιστρογόνων των ανδρών ανεβαίνων και τους κάνει να είναι περισσότερο επικοινωνικοί συναισθηματικά με την σύντροφό τους. Έτσι, συγκεντρώνονται

περισσότερο στο πώς θα την ικανοποιήσουν και στο σεξ. Στις γυναίκες ενεργοποιείται η κορτιζόλη που τις κάνει περισσότερο ενεργητικές και σε εργήγορση κατά τη διάρκεια της πράξης.

 Το 3 μ.μ. είναι βέβαια μια δύσκολη ώρα για τους περισσότερους αφού κατά πάσα πιθανότητα βρίσκονται στη δουλειά τους. Οι γιορτές, οι αργίες και τα Σαββατοκύριακα είναι όμως μια καλή ευκαιριά για να τεστάρετε τον ισχυρισμό της Vitti. Η ίδια υποστηρίζει επίσης ότι η καλύτερη στιγμή του μήνα για σεξ είναι 10 μέρες μετά την ωορηξία.
Keywords
Τυχαία Θέματα