Η fake φωτογραφία που κυκλοφορεί για τη φάση Ινσούα – Πέλκα και η αλήθεια

16:13 6/2/2020 - Πηγή: In.gr

Οι φωτογραφίες είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να κοροϊδέψεις τον άλλον. Για παράδειγμα, μπορείς να κόψεις το καρέ που θέλεις και να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι έξω είναι νύχτα, ενώ στην πραγματικότητα είναι 12 το μεσημέρι.

Αυτό προσπαθούν να κάνουν όσοι από χθες το βράδυ ποστάρουν αυτή τη φωτογραφία:

Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται πράγματι πως ο Ινσούα ανατρέπει τον Πέλκα. Φυσικά και η φωτογραφία λέει ψέματα. Διότι αυτό το άγγιγμα γίνεται αφού ο Ινσούα έχει βρει πρώτα την μπάλα.

Κάτι

που εσκεμμένα αποκρύπτουν όσοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο – μαύρο. Αν κάποιος δει το ριπλέι, διαπιστώνει πως ο Ινσούα κάνει προβολή, βρίσκει την μπάλα και στη συνέχεια συγκρούεται με τον Πέλκα αφού δε γίνεται να εξαφανιστεί.

Τα καρέ που μπορεί να κόψει κάποιος μέσω του βίντεο είναι χαρακτηριστικά. Ιδού λοιπόν η αλήθεια:

Κάνει κοντρόλ ο Πέλκας, κάνει προβολή στην μπάλα ο Ινσούα και τη βρίσκει. Άρα δεν υπάρχει πέναλτι ό,τι κι αν προκύψει μετά. Οι κανονισμοί, άλλωστε, είναι ξεκάθαροι.

Όποιος προσπαθήσει να πείσει πως είναι πέναλτι, είτε δεν ξέρει τους κανονισμούς, είτε προσπαθεί να κοροϊδέψει αυτόν που τον διαβάζει/ακούει.

Φυσικά είναι χαρακτηριστικό και το βίντεο της φάσης, ιδιαίτερα από την πίσω κάμερα. Δείτε το στο 1’15»

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε αυτό το πέναλτι γιατί έπρεπε να βρει τρόπο να ξεκολλήσει από το 0-0. Όσοι λένε πως ο Παναθηναϊκός ήταν κακός, δε γνωρίζουν και πολλά από ποδόσφαιρο. Μέχρι τη φάση του πέναλτι, ο Παναθηναϊκός κάνει τα απολύτως απαραίτητα για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του. Κλείνει καλά τους χώρους, «πνίγει» τον Σφιντέρσκι, που δεν έχει ακουμπήσει μπάλα, πρεσάρει σωστά και βγάζει αντεπιθέσεις. Τα χαλούσε μονάχα στην τελική προσπάθεια.

Σε ένα ματς, μάλιστα, που ο αντίπαλος έπρεπε να παίζει με δέκα παίκτες από το 3′. Γι’ αυτό εδώ το εγκληματικό μαρκάρισμα:

https://tv.in.gr/uploads/20200206/160956_penalti-pao.mp4

Από τη φάση του πέναλτι και μετά δεν μπορεί να γίνει κανονική κριτική του αγώνα. Διότι το ημίχρονο θα τελείωνε 0-0, ο ΠΑΟΚ θα πήγαινε με γκρίνια στα αποδυτήρια, αφού δεν είχε κάνει φάση και ο Παναθηναϊκός δε θα ανέβαζε τόσο ψηλά τις γραμμές του, με αποτέλεσμα να δίνει χώρους στον Λάμπρου για να φεύγει στην αντεπίθεση.

Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει, να ανασάνει, να αναστηθεί. Με κάθε τρόπο. Το πέτυχε επειδή ο Μέλο Περέιρα έστειλε έναν κακό Ελβετό διαιτητή, που φάνηκε σαν να θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις και όχι διαιτησία.

Το γιατί δε θα το μάθουμε ποτέ…

Keywords
Τυχαία Θέματα