Η Μπάγερν διέλυσε την Ατλέτικο (4-0)

00:03 22/10/2020 - Πηγή: In.gr

Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και το απέδειξε για ακόμη μία φορά. Η Μπάγερν Μονάχου ήταν καταιγιστική στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League και διέλυσε με 4-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στην «Allianz Arena» ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο την υπεράσπιση του στέμματος που κατέκτησε τον περασμένο Αύγουστο.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν σκόραρε αλλά πήρε το «όπλο» του ο σκόρερ του τελικού με την Παρί, Κίνγκσλι Κομάν. Ο Γάλλος άσος πέτυχε δύο γκολ με τους Γκορέτσκα και Τολισό να πετυχαίνουν από ένα ακόμη.

Αφού πρώτα σημάδεψε το δοκάρι με τον Ζούλε στο 15′, η Μπάγερν βρήκε το γκολ με τον Κομάν στο 28′ να σκοράρει με υπέροχη προσπάθεια και πλασέ. Ο σκόρερ έδωσε ασίστ και στο 41′ ο Γκορέτσκα έκανε και το 2-0 για τους Βαυαρούς που πλέον έκαναν ό,τι ήθελαν στο ματς.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Φελίξ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Σουάρες. Αφού δεν έγινε το 2-1, ήρθε το 3-0. Στο 66′ ο Τολισό με τρομερό σουτ έκανε το 3-0 και τέσσερα λεπτά μετά ο Κομάν έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα, με τον Κομάν και πάλι να κάνει το 4-0 και να πικραίνει τον Τσόλο Σιμεόνε στο 100ο του ματς στη διοργάνωση.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ (73′ Σαρ), Ζούλε, Αλάμπα, Λούκας Ερναντές, Κίμιχ, Γκορέτσκα (83′ Χάβι Μαρτίνεθ), Μίλερ (83′ Ντέιβις), Τολισό, Κομάν (73′ Ντάγκλας Κόστα), Λεβαντόφσκι (83′ Τσούπο-Μότινγκ)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Λόντι, Ερέρα, Κόκε (79′ Τορέιρα), Γιορέντε (79′ Λεμάρ), Καραάσχο (76′ Βιτόλο), Σουάρες (76′ Κορέα), Ζοάο Φέλιξ

Keywords