Η απίστευτη τελευταία επιθυμία μελλοθάνατου στις ΗΠΑ

20:34 7/3/2019 - Πηγή: In.gr

Μια τελευταία επιθυμία είχε πριν πεθάνει ο Τζέι Μπάρετ, να συναντήσει ή να μιλήσει με τον αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Μπάρετ, ο οποίος πάσχει από κυστική ίνωση, δέχτηκε με έκπληξη ένα τηλεφώνημα. Στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου δεν ήταν άλλος από τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Εντάξει Τζέι, μου φαίνεσαι γοητευτικός, μόλις είδα μία φωτογραφία σου» είπε ο αμερικανός πρόεδρος. «Με τιμάτε, φαίνομαι χάλια» απάντησε ο Μπάρετ, με τον Τραμπ να τον χαρακτηρίζει «πρωταθλητή».

«Δίνεις τη μάχη, σωστά;» του απευθύνθηκε ο αμερικανός πρόεδρος, όπως μεταδίδει το CNN,

για να πάρει την απάντηση από τον Μπάρετ: «Αυτό κάνουν οι Ιρλανδοί, έτσι δεν είναι;».

When the President calls your brother, Jay W. Barrett!!!! This is a big one!!

Δημοσιεύτηκε από Bridgette Hoskie στις Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

Ο Μπάρετ έφυγε πρόσφατα από το νοσοκομείο και βρίσκεται στο σπίτι της αδερφής του, όπου και λαμβάνει παρηγορητική αγωγή.

«Μου είπε πόσο ωραίο θα ήταν να επισκεφθεί την Ουάσινγκτον και να είναι εκεί και ο πρόεδρος» δήλωσε στο CNNi η αδερφή του Μπάρετ, γι’ αυτό και προσπάθησε να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους και να κάνει τις κατάλληλες ενέργειες, προκειμένου η επιθυμία του να γίνει πραγματικότητα.

Το αποτέλεσμα της κινητοποίησης όλων είναι το γεγονός ότι ο Μπάρετ αναμένεται να βρεθεί το Σάββατο στην πρώτη σειρά των καλεσμένων συγκέντρωσης που θα πραγματοποιήσει ο αμερικανός πρόεδρος, μετά από προσωπική πρόσκληση του ίδιου.

Keywords
Αναζητήσεις
επιθυμια μελλοθανατου
Τυχαία Θέματα