Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους απαντά στα σενάρια χωρισμού

09:58 4/3/2019 - Πηγή: In.gr

Για τη ζωή με τον Φάνη Μουρατίδη, τα παιδιά αλλά και την υγιεινή διατροφή που ακολουθεί με… μανία μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η ηθοποιός τόνισε ότι δεν χωρίζει με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη παρόλο που γράφεται συνέχεια στα sites, ενώ αναφέρθηκε και στην εποχή που υποδυόταν με τεράστια επιτυχία την Ερατώ στο θρυλική σειρά του Μανουσάκη «Ψίθυροι Καρδιάς» «Είχα γίνει μέχρι και λαμπάδα» είπε η ίδια γελώντας αλλά όπως εξομολογήθηκε δεν μπορούσε τότε να χαρεί την επιτυχία της. Ήτα φοβισμένη και ένιωθε

ενοχές, ήταν άλλωστε μόλις 22 ετών.

Όσον αφορά τη διατροφή της η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε ότι μαγειρεύει η ίδια γιατί θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο της διατροφής των παιδιών της. «Μου αρέσει να μαγειρεύω γιατί μου αρέσει να ασχολούμαι με τη διατροφή και των παιδιών και τη δική μας. Όσο μπορώ να υπάρχει ένας έλεγχος. Εγώ τρώω κυρίως ξηρούς καρπούς. Με κοροϊδεύουν. Ήμουν κάποτε από τα παιδιά που έτρωγα και δεν πάχαινα. Τώρα δεν είμαι. Γιατί έχω και θυρεοειδή. Έχω υποθυρεοειδισμό, που σημαίνει ότι παχαίνω. Συν ότι έχω μεγαλώσει και λίγο από τότε. Έτσι, έχω φροντίσει να αλλάξω τη διατροφή μου. Έκοψα τελείως τα άλευρα, τα σιτηρά.

»Στο γύρισμα με κοροϊδεύουν γιατί τρώω πάντα ξηρούς καρπούς. Αυτό είναι το φαγητό μου. Ξεκινώ με ταπεράκι, φρούτα, νερό, καφέ. Όλα από το σπίτι. Αλλιώς δεν γίνεται. Δεν μπορείς να τραφείς σωστά. Θα φας κάτι που δεν είναι κατάλληλο και θα σου κάνει και κακό γιατί θα πεινάς μετά περισσότερο. Δεν νιώθω ότι στερούμαι. Πάω pilates όποτε έχω κενό στο πρόγραμμα. Η γυμναστική είναι κάτι που το έχω βάλει γιατί μου κάνει καλό, όχι για την εικόνα. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι για θέμα εικόνας, είναι για το πως είσαι από μέσα. Πίτσα έχω πάρα πολύ καιρό να φάω. Ένα χρόνο σίγουρα. Τηγανητές πατάτες παίζει τώρα τελευταία να βούτηξα κάποιες. Έξω συνήθως τρώω σαλάτες. Σίγουρα δεν τρώω κάτι που να έχει αλεύρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα