Η αγρυπνία του Μητσοτάκη

12:56 22/7/2020 - Πηγή: In.gr

Εμεινε, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δύο μέρες στη σειρά άγρυπνος και ότι δύο μέρες άγρυπνος είχε να μείνει από τα 20 του χρόνια, αλλά τι νομίζετε; Tις άλλες τρεις ημέρες που βρισκόταν στις Βρυξέλλες, στη Σύνοδο Κορυφής κοιμόταν κανονικά; Δύο ή το πολύ τρεις ώρες. Αυτός ήταν ο ύπνος του. Κάτι που εντυπωσίασε τους συνεργάτες του. Για παράδειγμα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έλεγε πως θαύμασε την αντοχή του Πρωθυπουργού στις δύσκολες διαπραγματεύσεις για το Ταμείο Ανάκαμψης: «Πήρε την αντοχή από τον πατέρα του», έλεγε.

Στην πραγματικότητα όλη η ελληνική αντιπροσωπεία κοιμήθηκε αυτές τις πέντε ημέρες ελάχιστα.

Οι μάσκες στα ασανσέρ

Ηταν βλέπετε και οι μάσκες. Στα πλάνα της τηλεόρασης είδατε όλους να έχουν μάσκα, αφού βρίσκονταν σε εσωτερικό χώρο. Αλλά δεν άφησαν όλες τις ώρες με τις πολύωρες και επίμονες διαπραγματεύσεις τις μάσκες στα πρόσωπά τους. Κυρίως φορούσαν μάσκες στα ασανσέρ και σε αίθουσες όπου υπήρχε συνωστισμός. Πάντοτε όμως κρατούσαν τις αποστάσεις…

Τα εστιατόρια στο κτίριο ήταν κλειστά για να μην υπάρχουν φαινόμενα συνωστισμού και τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας έμεναν πολλές ώρες χωρίς φαγητό, παρά μόνον με κάτι σαντουϊτσάκια και κάτι πατατάκια που φρόντισε να φέρει η μόνιμη αντιπροσωπεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα