Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Λαμία, ενώ Αστέρας και Ξάνθη ψάχνουν νίκη

09:18 21/12/2019 - Πηγή: In.gr

Η 16η και τελευταία για το 2019 αγωνιστική της Super League ξεκινά με δύο παιχνίδια όπου το καθένα έχει το δικό του ενδιαφέρον. Αρχικά στις 19:30 ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει την Ξάνθη ενώ μισή ώρα αργότερα, στις 20:00 η Λαμία θα υποδεχτεί την ΑΕΚ.

Αστέρας
Τρίπολης – Ξάνθη (19:30)

Οι δύο ομάδες αγνοούν τη νίκη για έξι και τρία ματς αντίστοιχα και θέλουν τη νίκη οι μεν για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις και οι δε για να μην χάσουν την επαφή με την εξάδα.

Οι Αρκάδες θα αγωνιστούν χωρίς τους Μαρκ Φερνάντεθ και Ριέρα ενώ οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στην Τρίπολη χωρίς τον τιμωρημένο Τζουρίτσκοβιτς αλλά και τους Ντίρεσταμ, Σόσα και Ρενέλα.

Λαμία – ΑΕΚ (20:00)

Η ΑΕΚ έχει δύσκολη έξοδο στην Λαμία με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να μετράει τρεις διαδοχικές νίκες, τις δύο με τον Μάσιμο Καρέρα. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη για να κάνουν ήρεμες γιορτές και φυσικά να μην μεγαλώσει κι άλλο η απόσταση από την κορυφή. Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του σε σχέση με το τελευταίο ματς τους τραυματίες Μπάρκα και Γαλανόπουλο ενώ επέστρεψε από την τιμωρία ο Βράνιες.

Από την άλλη η Λαμία που προέρχεται από καλή εμφάνιση και ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι δεν θα έχει τη βοήθεια των Πλιάτσικα και Δημούτσου που είναι τιμωρημένοι ενώ επιστρέφουν οι Μπεχαράνο και Θεοδωρόπουλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

19:30 Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη Novasports 1

20:00 Λαμία – ΑΕΚ ΕΡΤ Sports

Keywords
Τυχαία Θέματα