Η Protergia έδωσε την ενέργειά της στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

11:08 13/11/2019 - Πηγή: In.gr

Για άλλη μια φορά, η Protergia συμμετείχε στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ως επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ δίνοντας την ενέργεια της και στηρίζοντας τους συμμετέχοντες σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού.

Με κεντρικό σύνθημα το «Τρέχουμε μαζί, τρέχουμε με ενέργεια»η Protergia δήλωσε για ακόμα μια φορά το παρών στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ως επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ έδωσε ενέργεια και στήριξη στους συμμετέχοντες αυτής της γιορτής του αθλητισμού που κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες δρομείς από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.

Πρώτη στάση, το περίπτερο της Protergia στο Sponsors’ Village, με ενδιαφέρουσες δράσεις που γέμισαν τους επισκέπτες με ενέργεια. Σημαντική ήταν η παρουσία των πρωταθλητριών Σοφία Ρήγα το Σάββατο 09/11 και Μαρία Μπελιμπασάκη και Λίλη Αλεξούλη την Κυριακή 10/11, αφού μοίρασαν tips και έδειξαν ασκήσεις προθέρμανσης στους αθλητές πριν την έναρξη των αγώνων. Αυτές οι έξτρα συμβουλές έδωσαν στους δρομείς ένα έξτρα boost αυτοπεποίθησης, κάτι που όλοι χρειάζονται προτού ξεκινήσουν έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Άλλωστε ο Μαραθώνιος είναι πολλές φορές ένα προσωπικό στοίχημα για τον κάθε συμμετέχοντα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, οι δρομείς είχαν συναισθήματα χαράς, ανακούφισης αλλά και… εξάντλησης. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο η Protergia πρόσφερε ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ στους αθλητές για να πάρουν την απαραίτητη ανάσα που θα τους επέτρεπε να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες του σώματος, του πνεύματος αλλά και του κινητού τους.

Η μεγάλη έκπληξη που περίμενε τους επισκέπτες του περιπτέρου της Protergia όμως ήταν η παρουσία των παικτών των ομάδων ανδρών και γυναικών Μπάσκετ του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί και υπέγραψαν αυτόγραφα για τον κόσμο.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Το virtual reality παιχνίδι #Refillyourenergy γέμισε διασκέδαση και ενέργεια όσους αγαπούν την τεχνολογία, οι οποίοι μάλιστα πήραν μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν πλούσια δώρα. Και φυσικά, για τις απαραίτητες φωτογραφίες του Μαραθωνίου υπήρχε στον χώρο ειδικά διαμορφωμένο Photobooth.

Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, που προσφέρει σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες καθώς και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου σε πάνω από 180.000 επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία καλύπτει σε ποσοστό άνω του 10% την εγχώρια ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων με καύσιμο φυσικό αέριο και 200 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα). Και πλέον, η Protergia καινοτομεί για ακόμα μία φορά με τα νέα προϊόντα της και τα τα πρωτοποριακά πακέτα Genius 1, 2, 3 όπου ο λογαριασμός δείχνει αυτό που περιμένει ο καταναλωτής.

Σταθερή χρέωση ηλεκτρικού ρεύματος κάθε μήναΧωρίς κρυφές χρεώσειςΝέα υπηρεσία Genius Save4LaterΈλεγχος της κατανάλωσης μέσω του myprotergia app

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο www.protergia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα