Γκουαρδιόλα: Συγγνώμη, δε μου αρέσει να νικώ με τέτοιον τρόπο

11:29 17/3/2019 - Πηγή: In.gr

Η Μάντσεστερ Σίτι υλοποίησε μια επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο στο Liberty κόντρα στη Σουόνσι, που είχε προηγηθεί με 2-0, που της έδωσε και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ωστόσο, οι Κύκνοι δικαιούνται να έχουν παράπονα από τη διαιτησία που τους στέρησε εν πολλοίς μια ιστορική πρόκριση στους «4» του θεσμού.

Κι αυτό γιατί η ομάδα της Championship έφτασε να προηγείται 2-0 ως το 69′ και η ομάδα του Γκουαρδιόλα πήρε δύο σφυρίγματα άκρως αμφισβητούμενα.

Πιο συγκεκριμένα, στη φάση

της ισοφάρισης της Σίτι ο Στέρλινγκ μάλλον κερδίζει το πέναλτι έξυπνα, παρά υποπίπτει σε παράβαση ο αμυντικός της Σουόνσι που τον μάρκαρε, ενώ το 3-2 στο 89′ γίνεται με γκολ του Αγκουέρο όπου ο Αργεντινός επιθετικός είναι εκτεθειμένος.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν απόλυτα ειλικρινής τονίζοντας τα εξής:

«Δεν το είδα ειλικρινά, αν δεν ήταν πέναλτι ζητώ συγγνώμη, αν ήταν οφσάιντ ζητώ συγγνώμη. Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει το VAR. Γιατί δεν υπάρχει εδώ; Αυτό είναι ερώτηση για τις αρχές. Δε μου αρέσει να νικώ με αυτόν τον τρόπο. Ζητώ συγγνώμη» δήλωσε ο καταλανός τεχνικός.

Ερωτηθείς για τους τέσσερις τίτλους που θέλει να κατακτήσει η ομάδα του τη φετινή σεζόν, ο Γκουαρδιόλα απάντησε με νόημα:

«Ρωτήστε με ξανά τον Απρίλιο, στα τέλη Απριλίου, κάντε μου τότε αυτήν την ερώτηση και θα απαντήσω».

"If it's not a penalty, I'm sorry."

"If it's offside, I'm sorry."

"VAR is not here, I don't like it."

An apologetic Pep Guardiola gives his view on Man City's controversial win over Swansea

@DesKellyBTS pic.twitter.com/mqY1KuhcB9

— Football on BT Sport (@btsportfootball) March 16, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα