Γ. Μπαλάφας στο One Channel: ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία

00:00 26/6/2019 - Πηγή: In.gr

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας.

Συζητώντας με τους Δ. Μανιάτη και Π. Σωτήρη για την πολιτική επικαιρότητα έτσι όπως διαμορφώνεται λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο κ. Μπαλαφάς καλούμενος να σχολιάσει το κατά πόσο ο κ. Βαρουφάκης είναι αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ,

δήλωσε πως πρόκειται για έναν πολιτικό αντίπαλο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως η Νέα Δημοκρατία είναι ο στρατηγικός αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην κάλπη του κ. Βαρουφάκη κατευθύνθηκε ένα τμήμα εν δυνάμει ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, στη βάση του να σταλθεί ένα μήνυμα διαμαρτυρίας στο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε σχετικά ο κ. Μπαλάφας.

«Ο χώρος του Κινήματος Αλλαγής με αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν συγκοινωνούντα δοχεία» δήλωσε ο κ. Μπαλάφας, αναφερόμενος στο σύγχρονο πολιτικό δίπολο ΣΥΡΙΖΑΝέα Δημοκρατίας, συγκρίνοντάς το με αυτό του παρελθόντος ΠΑΣΟΚΝέα Δημοκρατία.

Ο κ. Μπαλάφας, προχώρησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο One Channel, σε έναν ευρύτερο απολογισμό της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος σε επικοινωνιακές αδυναμίες και κάνοντας λόγο για λυσσαλέο πόλεμο ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, από συγκεκριμένα συμφέροντα και ΜΜΕ.

Πηγή: onetv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα