Φοιτητής επιτέθηκε με μαχαίρι σε γυναίκες στην Αλεξανδρούπολη

20:50 8/3/2019 - Πηγή: In.gr

Με μαχαίρι σε δύο γυναίκες επιτέθηκε νεαρός φοιτητής στην Αλεξανδρούπολη, με την αντίδραση πάντως των Αστυνομικών να είναι άμεση.

Ο νεαρός φοιτητής της Ιατρικής αποπειράθηκε να ληστέψει με την απειλή μαχαιριού 54χρονη το βράδυ της Τρίτης, αλλά η αντίδρασή της του χάλασε τα σχέδια. Παρόλα αυτά την τραυμάτισε ελαφριά.

Εκείνος όμως δεν ήθελε να μείνει με άδεια χέρια. Εισήλθε σε κατάστημα της πόλης, όπου βρισκόταν 52χρονη υπάλληλος και

με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή μικρό χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, τραυματίζοντας την άτυχη υπάλληλο ελαφρά.

Όπως μεταδίδει ο ANT1, μετά από τις καταγγελίες υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, το οποίο και κατασχέθηκε, ενώ οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα