Έβρος: Διέφυγε κολυμπώντας στην Τουρκία για να γλιτώσει τη σύλληψη

16:59 24/5/2020 - Πηγή: In.gr

Στην Τουρκία διέφυγε κολυμπώντας ένας έλληνας πολίτης όταν εντοπίστηκε από άνδρες της αστυνομίας με σχεδόν 54 κιλά κάνναβης.

Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, την Παρασκευή το μεσημέρι, στην παρέβρια περιοχή των Μαρασίων Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισαν και κατέσχεσαν περισσότερα από 53 κιλά χασίς.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, εντόπισαν τον κατηγορούμενο να μεταβαίνει με δίκυκλο

μοτοποδήλατο, σε παρέβρια περιοχή των Μαρασίων Έβρου, όπου παρέλαβε από σημείο απόκρυψης πέντε συσκευασίες που περιείχαν μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τις μετέφερε στην όχθη του ποταμού, προκειμένου να τις παραλάβει άγνωστος συνεργός του προερχόμενος από την Τουρκία.

Ο δράστης, αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία, εγκατέλειψε στο σημείο τα ναρκωτικά, έπεσε στο ποτάμι και κολύμπησε μέχρι το τούρκικο έδαφος, διαφεύγοντας τη σύλληψη. Από το σημείο οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 53 κιλών και 646 γραμμαρίων, καθώς και το δίκυκλο μοτοποδήλατο που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Για την υπόθεση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος Έλληνα για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και παράνομη έξοδο από τη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έβρος, Διέφυγε, Τουρκία,evros, diefyge, tourkia