Εθνική Ελλάδος: Σταφυλίδης ο… παλαιότερος

23:03 9/10/2019 - Πηγή: In.gr

Οι πολλές αλλαγές στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας που επιφύλασσε ο Τζον Φαν’τ Σιπ για τα ματς με Ιταλία και Βοσνία εντάσσονται στο «πλάνο Κατάρ» όπως ο ίδιος και οι συνεργάτες του το έχουν ονομάσει. Ένα πλάνο με τελικό προορισμό το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, εκεί όπου ο Ολλανδός προπονητής θέλει να οδηγήσει την ανανεωμένη Ελλάδα.

Δρόμος δύσβατος σίγουρα. Διότι η θέση αυτή τη στιγμή της Εθνικής στο FIFA Ranking είναι τέτοια που μπορεί να τη στείλει πάνω σε μεγαθήρια

στον όμιλο για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Και να αναζητούμε ένα… θαύμα για να προκριθούμε.

Ωστόσο, ο Ολλανδός δεν παρεκκλίνει από το πλάνο του. Και θα κάνει δοκιμές στα τέσσερα ματς που ακολουθούν, παρά το γεγονός πως μέσω αυτών θα μπορούσαμε να διορθώσουμε την 60η θέση (ιστορικό… χαμηλό) στην οποία βρισκόμαστε.

Ο Φαν’τ Σιπ ξεκίνησε ήδη να καλεί το… νέο αίμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφήνοντας έξω για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν ονόματα όπως ο Παπασταθόπουλος, ο Μανωλάς, ο Μήτρογλου, ο Σάμαρης. Ονόματα που έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και έχουν πολλές συμμετοχές με το εθνόσημο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα