Επίθεση ΝΔ σε Βαξεβάνη: Ο Τσίπρας φταίει για τον δημοσιογραφικό υπόκοσμο που τον στηρίζει

18:47 6/12/2018 - Πηγή: In.gr

Επίθεση στον Κώστα Βαξεβάνη, τον οποίο χαρακτηρίζει ως το δημοσιογραφικό alter ego του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η ΝΔ, με αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Βαξεβάνης,

«δεν αρκέστηκε μόνον στην ποινική δίωξη της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σοφίας Ζαχαράκη κινώντας προσφάτως την αυτόφωρη διαδικασία σύλληψής της» αλλά «κατέθεσε και αγωγή σε βάρος της αξιώνοντας το εξωφρενικό ποσό των 300.000 ευρώ και επιπλέον ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μεταμελήσει δημοσίως».

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της ΝΔ τόνισε πως αυτή η αγωγή δεν στρέφεται ασφαλώς κατά της κ. Ζαχαράκη, αλλά κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και είναι προφανές, όπως σημειώνει, ότι η ΝΔ θα είναι αντίδικος του κ. Βαξεβάνη στη δίκη.

«Επειδή, όμως, η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται, καλεί ευθέως τον κ. Τσίπρα να βρει το θάρρος να αναλάβει, επιτέλους, στο ακέραιο την ευθύνη του για τον δημοσιογραφικό υπόκοσμο που τον στηρίζει. Ας ενημερώσει, τέλος, τα παπαγαλάκια του ότι η διεύθυνση για τυχόν νέες αγωγές και μηνύσεις είναι Πειραιώς 62, Μοσχάτο, ΤΚ 18346», καταλήγει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα