Επιχείρηση Τοσουνίδη να δικαιολογήσει τις παλινωδίες Καμμένου

09:57 14/12/2018 - Πηγή: In.gr

Να δικαιολογήσει τις χθεσινές παλινωδίες του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για τη στάση των ΑΝΕΛ στη Συμφωνία των Πρεσπών και στον χρόνο όπου θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση επιχείρησε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Ο κ. Τοσουνίδης σχολιάζοντας τις… κωλοτούμπες Καμμένου

– ο οποίος ανέφερε αρχικά χθες, ότι θα παραιτηθεί από υπουργός όταν θα ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή της ΠΓΔΜ ενώ λίγες ώρες αργότερα ανασκεύαζε διευκρινίζοντας ότι θα παραιτηθεί αν έρθει η συμφωνία στην ελληνική βουλή – έκανε λόγο για «σύντμηση της θέσης μας ότι μετά την ψήφιση στη Βουλή των Σκοπίων δρομολογούνται εξελίξεις».

Μιλώντας στον ANT1, ανέφερε πως «η δρομολόγηση και η απόφαση του κυβερνητικού εταίρου να φέρει το θέμα της Συμφωνίας στη Βουλή μας ενεργοποιεί να αποσύρουμε τους υπουργούς μας».

Σχολιάζοντας την πολυφωνία που υπάρχει στους ΑΝΕΛ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αναφέρθηκε στον βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλο – ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών – λέγοντας ότι έχει ένα πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο. «Μέχρι την έλευση του γεγονότος δεν προτιθέμεθα να κάνουμε κάτι».

Το… αντάρτικο Καμμένου κράτησε λίγες ώρες

Η αλλοπρόσαλλη πολιτική των ΑΝΕΛ στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είχε χθες, νέα επεισόδια. Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στην 1η Στρατιά, στη Λάρισα, υπογράμμισε αρχικά την Πέμπτη πως «εάν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από τη βουλή της ΠΓΔΜ εγώ θα παραιτηθώ από υπουργός Εθνικής Άμυνας».

Λίγες ώρες αργότερα, και ενώ είχε προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στον κυβερνητικό συνασπισμό καθώς ήταν η πρώτη φορά που δήλωνε ότι θα παραιτηθεί από υπουργός όταν θα ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή των Σκοπίων, φέρεται να ανασκεύασε τη δήλωσή του , δήλωση η οποία φαίνεται ξεκάθαρα στο πρώτο βίντεο που προβλήθηκε από τη Λάρισα.

Αργότερα, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος διευκρίνιζε ότι επανέλαβε την πάγια θέση του ότι θα παραιτηθεί αν έρθει η συμφωνία στην ελληνική βουλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα