Έλλη Κοκκίνου: Ο λόγος που χώρισε και η σχέση με το γιο της

12:43 15/4/2019 - Πηγή: In.gr

Η Έλλη Κοκκίνου σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, μίλησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που δεν θέλει να δημοσιεύει φωτογραφίες του 11χρονου γιου της ενώ μίλησε και για τις πραγματικές συνθήκες που οδήγησαν στον χωρισμό της με τον Γιώργο Μπόγρη.

Συγκεκριμένα η Έλλη Κοκκίνου,

μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής DOT, αναφερόμενη στον λόγο που δεν θέλει να δημοσιεύει φωτογραφίες του 11χρονου γιου της είπε:

«Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιεύω φωτογραφίες με τον γιο μου. Δεν του αρέσει η προβολή. Σε αυτή την ηλικία μέχρι να είναι ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης θα είναι το παιδί της Κοκκίνου. Γιατί από τώρα; Δεν θέλει να τον δουν», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της όταν οι παρουσιαστές την ρώτησαν αν της μοιάζει, εκείνη αρκέστηκε να απαντήσε «Ο γιος μου είναι κούκλος!».

Όταν η κουβέντα έφτασε στο χωρισμό της, η δημοφιλής τραγουδίστρια παραδέχτηκε:

«Κάθε χωρισμός και ιδίως μετά από πολυετή σχέση, είναι δραματικός. Οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες να είμαστε μαζί. Έχει μια βάση αυτό. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Αργά ή γρήγορα όλα τελειώνουν», είπε η ίδια μεταξύ άλλων η Έλλη Κοκκίνου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

View this post on Instagram

Have a great week!! #covergirl #february #celebrity #photoshoot #elli #kokkinou

A post shared by ELLI KOKKINOU (@ellikokkinou) on Feb 25, 2019 at 2:30am PST

View this post on Instagram

Το πρώτο διήμερο στη Θεσσαλονίκη ήταν ξεχωριστό! Παρασκευή & Σάββατο ξανά μαζι στο VOGUE Club με την καλύτερη παρέα! #Notis #Elli #GoinThrough #Thessaloniki #Live #VogueClub

A post shared by ELLI KOKKINOU (@ellikokkinou) on Apr 2, 2019 at 1:53am PDT

View this post on Instagram

Με τα μάτια του Δημήτρη Σκουλού για το περιοδικό @celebrity_magazinegr . @skoulos @pantelis_toutountzis @anastasia_stamatiadi @3inagreece #celebrity #covergirl #februarysissue

A post shared by ELLI KOKKINOU (@ellikokkinou) on Feb 8, 2019 at 7:03am PST

δ

Keywords
Τυχαία Θέματα