Ελένη Μενεγάκη: Γιατί έσβησε την σελίδα της στο Instagram;

23:03 15/10/2019 - Πηγή: In.gr

Η Ελένη Μενεγάκη παραδέχθηκε ότι από γκάφα «κατέβασε» τη σελίδα της στο Instagram!

View this post on Instagram

Το μυαλό μου ταξιδεύει … #eleni #athens #greece

A post shared by @ elenimenegaki on Sep 28, 2019 at 7:14am PDT

Τι έγινε με το Instagram;

«Χθες έκανα μια βλακεία με όλες αυτές τις αναβαθμίσεις και την κατέβασα τη σελίδα. Και λέω «την έκανες, Ελενίτσα, την έκανες». Αλλά

μετά την ξανανέβασα», αποκάλυψε η παρουσιάστρια που δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί ότι δεν το ‘χει πάρα πολύ με το ίντερνετ, αλλά όπως είπε «εσείς ξέρετε και δεν με παρεξηγείτε».

View this post on Instagram

#eleni Φθινοπωριάζει, ώρα για ανανέωση! Το Marks & Spencer online shop έρχεται σύντομα και στα ελληνικά! Stay tuned για να ανακαλύψεις τα αγαπημένα σου κομμάτια για τη νέα σεζόν! www.marksandspencer.gr @marksandspencer #marksandspencer #nowonline

A post shared by @ elenimenegaki on Sep 25, 2019 at 1:42am PDT

Τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια έχει πολλά στο μυαλό της. Πρόσφατα μάλιστα τα έντονα καιρικά φαινόμενα της άφησαν ζημιές στην επιχείρηση της στην Άνδρο!

View this post on Instagram

#eleni Fall for M&S! Κάντε δικά σας όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια Marks & Spencer με την προσφορά Mega Days 20% σε όλα τα είδη έως 6/10! @marksandspencer #marksandspencer

A post shared by @ elenimenegaki on Oct 2, 2019 at 4:05am PDT

Οι καταστροφές στην περιουσία της

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν τις Κυκλάδες, πνίγοντας την Άνδρο και την Σύρο, προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στην ξενοδοχειακή επιχείρηση της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας (7/10) η κακοκαιρία έπληξε το νησί της Άνδρου με τους δρόμους να μετατρέπονται σε χειμάρρους και εγκλωβισμένοι οδηγοί να ζητούν την βοήθεια της πυροσβεστικής.

Στο νησί σημειώθηκαν επίσης και κατολισθήσεις στις περιοχές Αποικία και Στενιές, ενώ υπερχείλισε και ο ποταμός Άχλας.

Η θεομηνία προκάλεσε μεγάλες ζημιές και στην ξενοδοχειακή μονάδα «Όναρ» του γνωστού ζευγαριού.

View this post on Instagram

My home, my paradise ! #eleni #onar_andros #onarexperience #andros #androsisland #cyklades_islands #holidays #summer #paradisefound #visitgreece #summertime #nature #sea #discovergreece #greece

A post shared by @ elenimenegaki on Jul 26, 2019 at 12:58am PDT

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το enandro.gr φαίνονται οι εγκαταστάσεις να έχουν πληγεί από τις πλημμύρες και η λάσπη να έχει καλύψει σχεδόν τα πάντα.

Το «Όναρ» όπως ονομάζεται το ξενοδοχειακό συγκρότημα του γνωστού ζευγαριού υπέστη σοβαρές ζημιές από τη νεροποντή.

Το υπαίθριο μπαρ κατέρρευσε, τα νερά του φουσκωμένου ποταμού έφτασαν στο ισόγειο και ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους να καταφύγουν στον πρώτο όροφο και το μαγειρείο καταστράφηκε σχεδόν ολοκληρωτικά.

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της είχε αποκαλύψει ότι πλημμύρισαν στην Άνδρο λόγω της έντονης κακοκαιρίας που έπληξε το νησί.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε πει πριν από λίγες μέρες στον αέρα της εκπομπής της:

«Ήξερα τι γινόταν χθες στην Άνδρο. Μιλούσα με ανθρώπους χθες βράδυ και μου έλεγαν «τέτοιο πράγμα δεν το έχουμε ξαναδεί», φουσκώσανε τα ποτάμια, βγήκαν νερά από παντού, πλημμύρισαν πολύ άσχημα, που στην Άνδρο δεν έχουμε πολύ εύκολα βροχή… Δηλαδή μετά τον Μάιο φανταστείτε δεν βλέπουμε σταγόνα…»!

Φωτογραφίες: enandro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα