Έλενα Ράπτη: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της

08:40 25/8/2019 - Πηγή: In.gr

Κανείς δεν γνώριζε για τον γάμο της Έλενας Ράπτη, καθώς η βουλευτής παντρεύτηκε με τον Κίμωνα Μπάλλα στην Θεσσαλονίκη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάτω από άκρα μυστικότητα.

Η είδηση ήρθε στην δημοσιότητα από την ίδια, όταν αποφάσισε να μοιραστεί με τους δεκάδες διαδικτυακούς ακολούθους της στιγμιότυπα από το χαρμόσυνο γεγονός στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

View this post on Instagram

Θέλω να μοιραστώ

μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη @celiakritharioti

A post shared by Elena Rapti (@rapti_elena_official) on Aug 18, 2019 at 1:59am PDT

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου» είχε γράψει στην λεζάντα της εν λόγω φωτογραφίας.

«Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη».

Τα σχόλια και οι ευχές, όπως ήταν φυσικό, «έπεσαν βροχή»! Εκείνη αναρτώντας μερικές ακόμα φωτογραφίες από την τελετή του γάμου της, ευχαρίστησε δημόσια όλους όσοι της ευχήθηκαν για το νέο της βήμα!

Δείτε τις φωτογραφίες: 

View this post on Instagram

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας

A post shared by Elena Rapti (@rapti_elena_official) on Aug 24, 2019 at 7:14am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα