Έλενα Χριστοπούλου: Νέο «καρφί» για την Βίκυ Καγιά

15:05 25/5/2020 - Πηγή: In.gr

Καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε σήμερα η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά.

View this post on Instagram

Την σημερινη γιορτη μου την φωτιζει η πιστη και η αγαπη ! Σε ολους οσοι γιορταζουν

πολλες ευχες για υγεια με την ελπιδα οτι ολα θα πανε καλυτερα συντομα οχι μονο για εμας, αλλα για ολο τον κοσμο !! Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις ευχες και τα μηνυματα #ηαγαπηκανειθαυματα #σαςαγαπω

A post shared by Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) on May 21, 2020 at 4:59am PDT

«Μου έκανε εντύπωση πως απάντησε η Βίκυ Καγιά για αυτό»

«Ήταν και άρρωστη εκείνη τη μέρα. Άσχετο. Εγώ λέω και πάρα πολλά άσχετα. Δε τα λέω και όλα σχετικά. Πολύ μεγάλη παρόρμηση αυτό που είδα και αυτό που άκουσα. Ήταν πολύ παρορμητικό. Θα έπρεπε κάποιες στιγμές να σκεφτόμαστε και να φιλτράρουμε πολύ καλύτερα αυτό που λέμε στις κάμερες. Αυτό θα έλεγα στη Βίκυ αν ήμουν μαζί της.

Νομίζω πως κάθε κανάλι πληρώνει Γραφείο Τύπου και Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων για να απαντούν για όλα αυτά. Έχω αυτή την αίσθηση. Εμένα μου άρεσε αυτό που είπε η Ελένη Μενεγάκη. “Εγώ παρουσιάστρια ήμουν και παρουσιάστρια θα μείνω”. Αυτό εμένα με καλύπτει πάρα πολύ. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει και να ενισχύει τον ρόλο του. Και όχι να μπαίνει σε άλλα μονοπάτια.

Μου έκανε εντύπωση πως απάντησε η Βίκυ Καγιά για αυτό. Όπως έκανε σε όλους σας. Για αυτό και το κάνατε θέμα. Τo unfollow δεν είναι σημαντικό. Εγώ τη Βίκυ τη θαυμάζω, την εκτιμώ. Είναι ένα μοντέλο-παρουσιάστρια που έχει αποδείξει πως είναι μεγάλη μαχήτρια. Μέχρι εκεί. Ούτε φίλη μου είναι, ούτε ήτανε. Ούτε την ήξερα τη Βίκυ» εξήγησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε το απόσπασμα
Keywords
Τυχαία Θέματα