Είναι επίσημο: Μπουρδούμης – Δροσάκη ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

21:00 14/5/2020 - Πηγή: In.gr

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο o καρπός του έρωτά του, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, η αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα είναι γεγονός, μέσα από την οποία μαθαίνουμε ότι το μυστήριο θα τελεστεί στην Πάτρα.

View this post on Instagram

-… La bohème, la bohème

Ça voulait dire On est heureux….- #paris #happy #hug #true #smilie #love#travel #france #loveparis #laboheme @abourdoumis

A post shared by Lena Drosaki (@lenakidrs) on Nov 8, 2019 at 4:09am PST

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά αγάπη μου!Να είσαι πάντα χαρούμενη,φωτεινή,λαμπερή με οτι ποθείς στη ζωή σου καρδιά μου!Θα είμαι εκεί,πάντα δίπλα σου να σε αγαπάω,να σε προφυλάσσω,να σε καμαρώνω!Σε λατρεύω αηδόνα μου! #mywoman #mygirl #birthdaygirl #wishes #love #happiness

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) on May 6, 2020 at 2:18am PDT

View this post on Instagram

Λίγο πριν το κόκκινο χαλί!!! @lenakidrs #mylady #mygirl #mywoman #beforeredcarpet #mostra #venezia #filmfestival photo and taxedo by @takisgiannetos dress by @mirodesigners

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) on Sep 2, 2019 at 5:09am PDT

Μπουρδούμης – Δροσάκη: Η αναγγελία του γάμου τους

«Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείς εις Αθήνας, του Αναστασίου και της Αθηνάς το γένος Ανεστοπούλου και η Ελένη Δροσάκη, κάτοικος Κολωνού, γεννηθείσα εις Πάτρας, του Χρήστου και της Γεωργίας το γένος Κουτσογιάννη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Πάτρας» αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία.

Για την ώρα δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες όσον αφορά την ημερομηνία ή την ακριβή τοποθεσία που θα λάβει χώρα το ευτυχές γεγονός.

Υπενθυμίζουμε ότι η Λένα Δροσάκη βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφος της Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε πρόταση γάμου στην Λένα Δροσάκη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και μάλιστα στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανιζόταν η Άννα Βίσση.

Keywords
Τυχαία Θέματα