Ευχές για άλλη μία πενταετία στον Προκόπη Παυλόπουλο

13:57 24/12/2019 - Πηγή: In.gr

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά έψαλαν τα κάλαντα στον ΠτΔ.

https://tv.in.gr/uploads/20191224/134037_paulopoulos.mp4

Τα κάλαντα τού είπαν επίσης ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Πνευματικό Κέντρο Αναγνωστήριο Αγιάσου «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ», ο Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, ο Λαογραφικός Σύλλογος Άρτας «ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ», το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Λυκόβρυσης-Πεύκης,

ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «ΚΡΗΤΕΣ», η Παιδική Χορωδία της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Φερών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού, ο Σύλλογος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Μεγάρων και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Πρόεδρος συλλόγου από την Άρτα ευχήθηκε, μάλιστα, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να είναι στην κεφαλή της πατρίδας και για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Tα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού έκαναν δώρο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έναν πίνακα με την Eλπίδα κάτω από ένα δέντρο.

Από την πλευρά του ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε σε όλους δώρο ένα φλουρί με το εθνόσημο και 2020 ευχές από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου στους Εύζωνες

Απευθυνόμενος προς τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς ο κ. Παυλόπουλος είπε:

«Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς. Συμβολίζετε τους διαχρονικούς αγώνες του Λαού μας και του Έθνους μας για την υπεράσπιση της Πατρίδας. Τα αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας, με τα οποία σας περιβάλλουν οι Έλληνες, εντός και εκτός της Χώρας, αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για το υψηλό σας φρόνημα και για το ανεπίληπτο ήθος σας. Σας ευχαριστούμε όλοι. Χρόνια πολλά», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα