Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια ο 19χρονος

22:43 29/1/2019 - Πηγή: In.gr

Στην ανακρίτρια βρέθηκε σήμερα ο 19χρονος ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και τον βιασμό 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης ΑμεΑ.

Τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης Ελένης, ο 19χρονος ισχυρίζεται ότι κατέβηκε στην πλατεία «Ευαγγελισμός» όχι για να βρει νέο θύμα, όπως ισχυρίζονται με καταθέσεις τους αυτόπτες μάρτυρες, αλλά για να συναντήσει τον 21χρονο συγκατηγορούμενό

του με σκοπό να τον μεταπείσει να παραδοθούν στην αστυνομία.

«Προσπαθώντας να έρθω σε επαφή μαζί του κατέβηκα με το αυτοκίνητο της αδερφής μου στον Ευαγγελισμό προκειμένου να τον πείσω να πάμε στην αστυνομία. Εκεί με είδε ο φίλος του και με έπεισε να πάμε για σουβλάκια και μετά να βρούμε την παρέα» ισχυρίστηκε ο 19χρονος σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος, δέχτηκε να δώσει τους κωδικούς του κινητού του, γεγονός από το οποίο αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο φίλος του 21χρονου που συνάντησε εκείνη την ημέρα τον 19χρονο δήλωσε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1: «Βρέθηκα με τον 19χρονο, τον ρώτησα τι έγινε με τη φοιτήτρια και μου λέει ‘’πάει τελείωσε αυτό’’. Ήταν πολύ νευρικός, αν του ελεγες ένα ‘’ρε’’ σε έδερνε. Ήταν αγχωμένος, διαφορετικός από άλλες φορές».

Για τον 21χρονο φίλο του και συγκατηγορούμενο του 19χρονου δήλωσε: «Ο 21χρονος φίλος μου ήταν Ανάληψη και δεν έβγαινε. Μου είπε ότι είχαν παίξει ξύλο και φοβόταν την αστυνομία αλλά μάλλον ήταν δικαιολογία κι αυτό».

Κατά την απολογία του, ο 19χρονος, σχετικά με την ανάμειξη του στον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες, φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του την 19χρονη και τον 23χρονο ρομά μέχρι το Ενυδρείο όπου και τους άφησε εκεί, για λίγο.

Όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα όπως του είχαν ζητήσει, η κοπέλα είχε φύγει με τα πόδια σπίτι της, όπως φέρεται να του είπε ο συγκατηγορούμενος του.

Αυτόπτες μάρτυρες όμως καταρρίπτουν τα όσα ισχυρίζεται ο 19χρονος. «Η 19χρονη ήρθε στο παγκάκι μαζί μας. Τότε ήρθε ο 19χρονος και της είπε να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Εγώ της είπα να μην πάει γιατί ήξερα ότι θα της έκανε κακό. Όταν έφυγαν είπε και ο 23χρονος ότι »έρχομαι κι εγώ»».

Δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαίωσε τα όσα ισχυρίστηκε ο πρώτος.«Η 19χρονη έφυγε με τον 19χρονο και πήγε μαζί τους και ο 23χρονος. Είχα ακούσει ότι βίαζε κοπέλες. Όλοι το ήξεραν αυτό», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα