Δικαίωση Ολυμπιακού: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Εφέσεων της ΕΠΟ, που… δεν ήξερε ότι το OPEN είναι του Σαββίδη

17:33 30/1/2020 - Πηγή: In.gr

Το σκάνδαλο είχε αποκαλυφθεί εδώ και καιρό. Και μάλιστα με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Λίγες εβδομάδες μετά, επήλθε και η δικαίωση. Με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, κ. Γεράσιμο Διονυσάτο, να υποβάλλει σήμερα την παραίτησή του στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο.

Συγκεκριμένα, με ιδιόχειρη επιστολή του, ο τέως, πλέον, πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων

της ΕΠΟ, ανέφερε τα εξής: «Για λόγους προσωπικής ευθιξίας παραιτούμαι από την Επιτροπή Εφέσεων».

Ποιοι είναι οι λόγοι ευθιξίας που επικαλείται; Ο γιος του κ. Διονυσάτου εργάζεται στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Κάτι που αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του Καταστατικού της ΕΠΟ. Μια παρανομία που θα συνεχιζόταν, εάν ο Ολυμπιακός δεν είχε αποκαλύψει την έμμισθη σχέση του παιδιού του προέδρου της Εφέσεων με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, υπενθυμίζουμε ότι to10.gr είχε αποκαλύψει την προηγούμενη επιστολή του κ. Διονυσάτου στον Γραμμένο, στην οποία… ρωτούσε την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, εάν το κανάλι OPEN… υπάγεται στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Δεν το ήξερε, μάλλον.

Ξέχωρα από το θέμα της παραίτησης του Διονυσάτου, βεβαίως, έχει σημασία να ενημερωθούμε εάν έλαβε απάντηση από την ΕΠΟ. Και ποια ήταν αυτή η απάντηση. Ενώ θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε και τον λόγο που τόσο καιρό… αγνοούσε τη σχέση μεταξύ ΣαββίδηΠΑΟΚOPEN.

Διότι αυτός ο ισχυρισμός, ακουμπάει τα όρια της κοροϊδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα