Δες αν σε κερατώνει

23:07 22/1/2020 - Πηγή: In.gr

Στην εποχή μας το να είσαι με κάποιον πιστό σύντροφο, είναι σίγουρα αρκετά πιο δύσκολο από ότι σε μια άλλη εποχή. Ίσως γιατί οι επιλογές και τα μέσα επικοινωνίας είναι περισσότερα.

Φτιαξε λόγαριασμό σε dating app

Είναι τόσο απλό, και στο Τίντερ είναι ευκολότερο. Στο facebook η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται περισσότερο μεράκι: πρέπει να κάνεις add πολύ κόσμο και να το κάνεις να φανεί αληθοφανές. Στο τίντερ είναι αρκετά πιο απλό, βάζεις μερικές ωραίες φωτογραφίες και του

κάνεις λάηκ.

Αν γίνει ματς, είναι αρκετά πιθανό να σου στείλει μήνυμα. Αν σου στείλει μήνυμα, τότε ψύχραιμα μπορείς να τον/ην πάρεις τηλέφωνο και να τον/ην διαολοστείλεις. Ή απλώς να εξαφανιστείς.

Πες στην κολλητή σου να τον «ψαρέψει»

Υπάρχει κάποιο μέρος που συχνάζει; Δεν μπορεί, κάποιο θα έχει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις έναν/μία ακαταμάχητο/η φίλο/η σου εκεί σαν δόλωμα.

Το δόλωμα με περίτεχνο τρόπο θα έχει ως αποστολή να τον/ην φλερτάρει κι αν το ψάρι τσιμπήσει, τότε εμφανίζεσαι εσύ από την κρυψώνα σου και του/ης λες «Το ‘ξερα ότι δεν αξίζεις». Αποχωρείς, χωρίς να προβείς σε βία κατά της σχέσης σου ή του μαγαζιού.

Να είσαι παρατηρητική

Δε χρειάζεται να τον/ην παρακολουθήσεις για να διαπιστώσεις αν σε απατά ή αν έχει σκοπό να σε απατήσει. Μπορείς με δύο-τρεις κινήσεις ματ να το καταλάβεις από μόνος/η σου. Για παράδειγμα: αν μπαίνει συχνά στα σόσιαλ από το PC του, αλλά κάθε (μα κάθε) φορά αποσυνδέεται, ένα «χμμμ» πλανάται στον αέρα.

Έπειτα, μπορείς να ελέγξεις αυτόν τον χαμό από αποδείξεις που ίσως έχει στο αυτοκίνητο ή στο πορτοφόλι. Ύποπτες αποδείξεις διοδίων, γευμάτων σε εστιατόρια για ζευγαράκια, αποδείξεις από βενζινάδικα εκτός περιοχών που συνηθίζει να πηγαίνει, θα πρέπει να χτυπήσουν το καμπανάκι του κινδύνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα