Δεν παίζει μέχρι τα Χριστούγεννα ο Γιορίς

20:19 7/10/2019 - Πηγή: In.gr

Εκτός από την αγωνιστική «κατρακύλα», η Τότεναμ έχει να αντιμετωπίσει άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα: τον τραυματισμό του Ούγκο Λιορίς. Ο βασικός τερματοφύλακας και αρχηγός της ομάδας τραυματίστηκε στην ήττα με 3-0 από τη Μπράιτον το προηγούμενο Σάββατο, μόλις στο 3′.

Ο Γάλλος γκολκίπερ έσπασε τον αριστερό αγκώνα και η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου αναφέρει ότι θα απουσιάσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Ο Λιορίς διακομίστηκε στο νοσοκομείο αμέσως μετά το χτύπημα του και υποβλήθηκε

σε εξετάσεις, για να αποφασιστεί εάν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τις αναφορές των αγγλικών ΜΜΕ, ο Λιορίς θα αποφύγει το χειρουργείο και θα ακολουθήσει φυσικοθεραπευτική αγωγή. Όμως, όπως και να έχει, ο Λιορίς δεν πρόκειται να ενισχύσει την Τότεναμ σε πολλά ματς του αγγλικού πρωταθλήματος και στα τέσσερα ματς για τους ομίλους του Champions League.

Στην αρχή ο τραυματισμός του Λιορίς φάνηκε πιο σοβαρός, αφού ο Γάλλος δεχόταν τις πρώτες βοήθειες για περίπου πέντε λεπτά, προτού καταφέρουν οι υπεύθυνοι να τον ανεβάσουν στο φορείο και να τον μεταφέρουν στο ιατρείο του γηπέδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα