Δεν έχετε ξαναδεί έτσι τον Κριστιάνο Ρονάλντο…

13:49 6/9/2019 - Πηγή: In.gr

Δεν πιστεύαμε στα μάτια όταν είδαμε το τελευταίο βίντεο στο Instagram του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το αστέρι του ποδοσφαίρου δίνει μια πολύ παιχνιδιάρικη ματιά στο πρωινό ξύπνημα για την κυκλοφορία του νέου του αρώματος «CR7 Play It Cool».

Ο ποδοσφαιριστής είναι και επιχειρηματίας έξω από τον αγωνιστικό χώρο χάρη στην επιτυχημένη του μάρκα CR7 που περιλαμβάνει ρούχα, εσώρουχα και αρώματα. Και στην νέα

καμπάνια για το νέο άρωμα, αποκαλύπτει όλα τα πράγματα που μπορούν να πάνε στραβά προτού φορέσει την αγαπημένη του κολόνια.

Ο άσσος των γηπέδων ξυπνά και ξεκινάει το πρωί του με την «επιβεβαίωση» ότι θα είναι μια καλή μέρα, ωστόσο τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο, σπάει ένα άγαλμα, καίγεται το τοστ του, πέφτει στην πισίνα του – και δεν του αρέσει το Instagram.

Μιλώντας για την νέα καμπάνια, ο Ρονάλντο εξήγησε: «Πιστεύω πραγματικά ότι το άρωμα μπορεί να σας μεταμορφώσει. Ένα υπέροχο άρωμα σας δίνει εμπιστοσύνη και μπορείτε να γίνετε η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας και ήθελα να βάλω το αίσθημα αυτό μέσα στο νέο μου άρωμα».

«Υπάρχουν πολλές φορές στη ζωή μου που πιέζομαι και πρέπει να είμαι cool, είτε πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, είτε για ένα χτύπημα πέναλτι, αλλά ήθελα η καμπάνια αυτή να είναι κάτι που όλοι μπορούν να συσχετιστούν.»

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα