Δείπνο Μητσοτάκη με τη Μαρέβα στη Θεσσαλονίκη

00:02 7/9/2019 - Πηγή: In.gr

Σε εστιατόριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γευμάτισε το βράδυ της Παρασκευής μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά τη συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους στο Ηλέκτρα Παλλάς, ο κ. Μητσοτάκης μετέβη για δείπνο σε εστιατόριο στην οδό Καλαποθάκη.

Θαμώνες και περαστικοί από το εστιατόριο, δεν σταμάτησαν να τον πλησιάζουν προκειμένου να τον συγχαρούν για το μέχρι τώρα έργο του. Αστειευόμενος ο πρωθυπουργός είπε: «Δεν θα καταφέρω να

φάω».

Μεταξύ αυτών που πλησίασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μια παρέα Κινέζων που βρίσκονταν εκείνοι τη στιγμή στο εστιατόριο και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία μαζί του.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε χαλαρή κουβέντα με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, φίλους του κόμματος και δημοσιογράφους, στο roof garden του ξενοδοχείου Electra Palace.

Ο κ. Μητσοτάκης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος δεν σταματούσε να χαιρετάει τον κόσμο, ενώ τόνισε πως στην αυριανή ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, η Θεσσαλονίκη θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

«Κάντε λίγο υπομονή, θα έχουμε εκπλήξεις. Δεν κάνουμε εκπτώσεις στην αποτελεσματικότητα», ανέφερε.

Πηγή: voria.gr, thestival.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα