Χώρισαν: Δείτε τα 20 διάσημα ζευγάρια που δεν είναι πια μαζί

11:07 28/11/2019 - Πηγή: In.gr

Δεν υπάρχει η άψογη σχέση, ούτε η παντοτινή απαραίτητα και αυτό το αποδεικνύουν οι πολυαγαπημένοι μας διάσημοι. Το μόνο σίγουρο είναι πως είτε πριν τον χωρισμό τους, είτε μετά οι περισσότεροι από αυτούς εξακολουθούν να αγαπιούνται και να είναι καλοί φίλοι. Δείτε τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει και πώς το αντιμετώπισαν.

Jennifer Aniston και Justin Theroux

Το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιό τους μετά από δύο χρόνια γάμου στις αρχές του 2018. Η δήλωσή τους τότε, σύμφωνα με το Associated Press,

έγραφε: «Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον ». Ο Theroux  σχολιάζει συχνά με φιλικό τρόπο στο προφίλ της Aniston στα social media.

Gwyneth Paltrow και Chris Martin

Χώρισαν τον Μάρτιο του 2014 μετά από 10 χρόνια σχέσης. Η Paltrow δήλωσε: «Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ενώ αγαπάμε ο ένας τον άλλον πολύ, θα χωρίσουμε, αλλά θα είμαστε πάντα μία οικογένεια». Βγάινουν τακτικά σε εξόδους οικογενειακώς και με τους δύο συνεργάτες τους, τον Brad Falchuk και τον Dakota Johnson.

Helena Bonham Carter και Tim burton

Μαζί για 13 χρόνια, χώρισαν το 2014 και σε μια δήλωση ειπώθηκε: «Ο Tim Burton και η Helena Bonham Carter  χώρισαν φιλικά νωρίτερα φέτος και συνέχισαν να είναι φίλοι . Έχουν τον ρόλο των γονέων απέναντι στα παιδιά τους και αλλά πρέπει να υπάρχει σεβασμός στο απόρρητο όλων και σε αυτό των παιδιών τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Pete Davidson και Ariana Grande

Η σχέση αυτή έληξε τον Οκτώβριο του 2018 μετά από περίπου έξι μήνες. «Ήταν πάρα πολύ πολύ σύντομη». «Δεν είναι συγκλονιστικό για κανέναν».Η Ariana Grande έγραψε σχετικά με τον χωρισμό μέσω του άλμπουμ της, «Thank U next».

Brad Pitt και Angelina Jolie

Αυτό το ζευγάρι χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2016 μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και έξι παιδιά. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ταινία του 2005 Κ.ος & Κα Smith. Ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, τουλάχιστον έτσι φαινόταν.

Ο Ashton Kutcher και η Demi Moore

Οι Moore και Kutcher παντρεύτηκαν οκτώ χρόνια πριν χωρίσουν τον Νοέμβριο του 2011. Η σχέση τους αναφέρθηκε δημόσια χρόνια αργότερα, στα απομνημονεύματα της Moore του 2019.

«Με μεγάλη θλίψη και βαριά καρδιά αποφάσισα να τερματίσω τον εξαετή γάμο μου με τον Άστον»,  δήλωσε η Μουρ σε δήλωσή της το 2011. «Ως γυναίκα, μητέρα και σύζυγος υπάρχουν ορισμένες αξίες και όρκοι που κρατώ ιερά, και με αυτό το πνεύμα έχω επιλέξει να προχωρήσω με τη ζωή μου. Αυτή είναι μια δοκιμαστική περίοδος για μένα και την οικογένειά μου και γι ‘αυτό θα ζητούσα την ίδια συμπόνια και ιδιωτικότητα που θα δίνατε σε οποιονδήποτε περνάει μια παρόμοια κατάσταση ». Ο Kutcher πρόσθεσε: « Θα αγαπώ για πάντα τον χρόνο που περάσαμε με την Demi. Ο γάμος είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο και δυστυχώς μερικές φορές αποτυγχάνει».

Channing Tatum και Jenna Dewan

Το Απρίλιο του 2018 πρώην συνεργάτες ηθοποιοί του  «Step Up» χώρισαν μετά από εννέα χρόνια γάμου και τη γέννηση της κόρης τους, Everly. Το ζευγάρι μοιράστηκε μια θετική δήλωση: «Έχουμε επιλέξει με αγάπη να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Ήμαστε ερωτευμένοι πριν από πολλά χρόνια και είχαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί.» Απολύτως τίποτα δεν άλλαξε στο πόσο αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά η αγάπη είναι μια όμορφη περιπέτεια που μας οδηγεί σε διαφορετικά μονοπάτια για τώρα. Δεν υπάρχουν μυστικά ούτε πικρά γεγονότα στη ρίζα της απόφασής μας – μόνο να παραμείνουμε δύο κολλητοί φίλοι συνειδητοποιώντας ότι ήρθε η ώρα να έχει τον χώρο του ο καθένας και να βοηθάει ο ένας τον άλλον να ζήσουν τις πιο χαρούμενες, εκπληρωμένες ζωές όσο το δυνατόν περισσότερο. »

Evan Peters και Emma Roberts

Τους είδαμε στην επιτυχημένη σειρά «American Horror Story». Είχαν σχέση για τρία χρόνια ώσπου χώρισαν τον Μάρτιο του 2019. Κρατάνε μέχρι και σήμερα φιλικές σχέσεις μεταξύ τους ενώ ο χωρισμός τους δεν έγινε με αρνητικότητα.

Ryan Reynolds και Scarlett Johansson

Οι Reynolds και Johansson χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου το 2010, πριν καταλήξουν με τους Blake Lively και Colin Jost, αντίστοιχα. Η δήλωσή τους: «Μετά από μακρά και προσεκτική εξέταση και από τις δύο μεριές, αποφασίσαμε να τερματίσουμε τον γάμο μας. Μπήκαμε στη σχέση μας με αγάπη και με την αγάπη και την καλοσύνη τελειώνει ο δεσμός μας. Ενώ η ιδιωτικότητα δεν αναμένεται, σίγουρα εκτιμάται».

Marc Anthony και Jennifer Lopez

Μετά από δέκα χρόνια μαζί, η Lopez και ο Anthony ολοκλήρωσαν το διαζύγιό τους το 2014. Αποκάλυψαν τη διάστασή τους τον Ιούλιο του 2011 με μια κοινή δήλωση: «Αποφασίσαμε να τερματίσουμε τον γάμο μας. Έχουμε καταλήξει να είμαστε φίλοι σε όλα τα επίπεδα», ενώ ευχαρίστησαν για τον σεβασμό στην ιδιωτικότητά τους.

Adele και Simon Konecki

Η Adele χώρισε από τον σύζυγό της τον Απρίλιο του 2019 μετά από επτά χρόνια δεσμού και τη γέννηση του γιου τους Angelo. Ο εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε την είδηση ​​σε μια δήλωση προς το Associated Press, που έγραφε: «Η Adele και ο σύντροφός της έχουν χωρίσει. Δεσμεύονται να μεγαλώσουν το γιο τους μαζί με αγάπη. Όπως πάντα, ζητούν ιδιωτικότητα. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια.»

Kris Humphries και Kim Kardashian

Χώρισαν μετά από μόλις 72 ημέρες γάμου το 2011. Η Kim ως γνωστόν αμέσως μετά το 2012 έκανε σχέση με τον Kanye West.

Blake Lively και Penn Badgley

Ήταν μαζί τρία χρόνια πριν χωρίσουν τον Οκτώβριο του 2010. Δούλεψαν μαζί φιλικά μέχρι το τέλος της σειράς. Υπήρξε αμοιβαίος σεβασμός και επαγγελματισμός.

Meg Ryan και John Mellencamp

Χώρισαν τον Οκτώβριο του 2019, αφού ήταν μαζί για επτά χρόνια.

Maria Shriver και Arnold Schwarzenegger

Αυτό το ζευγάρι  ήταν μαζί για 25 χρόνια μέχρι το 2011, και υπήρχαν φήμες απιστίας μεταξύ του Schwarzenegger και μακροχρόνια οικονόμου του ζευγαριού. Σε μια κοινή δήλωση, το ζευγάρι είπε: «Ήταν μια εποχή μεγάλης προσωπικής και επαγγελματικής μετάβασης για τον καθένα μας. Μετά από πολλή σκέψη, προβληματισμό, συζήτηση και προσευχή, καταλήξαμε σε αυτήν την απόφαση μαζί. Ζούμε χωριστά, ενώ εργαζόμαστε για το μέλλον της σχέσης μας ». «Συνεχίζουμε ως γονείς για τα τέσσερα παιδιά μας, είναι το φως και το κέντρο και των δύο ζωών μας.»

Τον Justin Bieber και τη Selena Gomez

Αυτό το ζευγάρι ηταν για αρκετά χρόνια μαζί μέχρι τον οριστικό χωρισμό τον Μάρτιο του 2018. Οι σχέσεις λέγεται πως είναι φιλικές.

Jesse James και Sandra Bullock

Οι Bullock και James χώρισαν το 2010 μετά από πέντε χρόνια γάμου, ενώ μόλις  λίγες μέρες μετά ευχαρίστησε τον σύζυγό της από την αρένα των Oscars. Βασική αιτία θεωρήθηκε η απιστία.

Fergie και Josh Duhamel

Οι Fergie και Duhamel παντρεύτηκαν για οκτώ χρόνια και έκαναν έναν γιο. Χώρισαν το 2017. «Με απόλυτη αγάπη και σεβασμό αποφασίσαμε να χωρίσουμε ως ζευγάρι νωρίτερα αυτό το έτος», δήλωσαν. «Για να δώσουμε στην οικογένειά μας την καλύτερη ευκαιρία να προσαρμοστεί, θέλαμε να διατηρήσουμε αυτό το θέμα ιδιωτικό πριν το μοιραστούμε με το κοινό. Είμαστε και θα είμαστε πάντα ενωμένοι και θα υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και την οικογένειά μας.»

Emma Stone και τον Andrew Garfield

Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης τον Οκτώβριο του 2015. «Υπάρχει σίγουρα ακόμα αγάπη μεταξύ μας» δήλωσαν ενώ τόνισαν πως παραμένουν ακόμα καλοί φίλοι.

Kourtney Kardashian και Scott Disick

Μετά από οκτώ χρόνια και τρία παιδιά, χώρισαν τον Ιούλιο του 2015.

Keywords
δειτε, ζευγαρια, american horror story, jennifer aniston, justin theroux, associated press, gwyneth paltrow, tim burton, brad pitt, angelina jolie, ashton kutcher, demi moore, emma roberts, ryan reynolds, scarlett johansson, jennifer lopez, kanye west, arnold schwarzenegger, το φως, justin bieber, selena gomez, jesse james, josh duhamel, emma stone, jennifer, justin, press, media, gwyneth, dakota, Johnson, tim, burton, smith, kutcher, θλίψη, emma, ryan, reynolds, lopez, adele, γιου, kim, west, john, arnold, schwarzenegger, φως, bieber, selena, gomez, james, fergie, josh, duhamel, scott, kim kardashian , gary moore, oscar 2011, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, βασιλικος γαμος, Καλή Χρονιά, oscar 2012, jolie angelina, τελος του κοσμου, burton, βγαινουν, το θεμα, θλίψη, γαμος, γυναικα, ηθοποιοι, θεμα, μητερα, περιοδος, φημες, φως, ωρα, fergie, james, justin bieber, ryan, scott, αγαπη, απιστια, αψογη, γεγονοτα, γιου, γονεις, δυστυχως, δηλωση, εγινε, ευκαιρια, ειπε, υπαρχει, εξι, εποχη, επτα, ζωη, ζωη μου, ζωων, ιδια, υπηρχαν, μηνες, μυστικα, παντα, οικογενεια, οκτω, ομορφη, παιδια, ριζα, ρολο, σεβασμος, σιγουρα, σιγουρο, συζητηση, συζυγο, σειρα, σχολια, το φως, τρια, φορα, ashton kutcher, arnold, associated press, bieber, dakota, duhamel, emma, εννεα, ερωτευμενοι, φιλοι, john, justin, jennifer, josh, kanye west, kim, kutcher, καρδια, lopez, media, press, reynolds, selena, schwarzenegger, smith, ταξιδι, tim, tim burton, west, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα