Χάρης Βαρθακούρης: Η τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες του

21:13 24/6/2019 - Πηγή: In.gr

Γνωστή είναι η αδυναμία του Χάρη Βαρθακούρη στις δύο του κόρες Μελωδία και Λιόνα. Μάλιστα ο γοητευτικός τραγουδιστής αναρτά πολύ συχνά στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες ώρες που περνούν οι τρεις τους!

Μαζί με τη πανέμορφη σύζυγό του Αντελίνα, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και ο ίδιος αισθάνεται πολύ ευτυχισμένος και τυχερός που έχει αυτές τις τρεις υπέροχες γυναίκες στο πλάι του!

View this post on Instagram

Τα κορίτσια μου είχαν τις δικές τους δουλειές κι εγώ έπρεπε να μείνω πίσω. Ζήτησα να μου στείλουν

μια φωτογραφία επειδή μου λείπουν. Την κοιτάζω και συνειδητοποιώ πόσο τυχερός είμαι… . . #varthakouris #family #love #adelinavarthakouri #melodiavarthakouri #leonavarthakouri

A post shared by ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) on Jun 9, 2019 at 7:37am PDT

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία όπου φαίνονται οι δύο του κόρες καθισμένες η μία πλάι στην άλλη και μοιάζουν πραγματικά σαν «δύο σταγόνες νερό»!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας γράφει χαρακτηριστικά ο τρυφερός μπαμπάς: «Οι μεγαλύτερες επιτυχίες μου, τα αριστουργήματα μου. Οι Βαρθακόρες».

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο:

View this post on Instagram

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες μου, τα αριστουργήματα μου . Οι Βαρθακόρες . Μουσική: Χάρης Βαρθακούρης Στίχοι: @adelina_varthakouri . #varthakouris #family #mydaughters #adelinavarthakouri #melodiavarthakouri #leonavarthakouri #eternallove

A post shared by ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) on Jun 23, 2019 at 5:42am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα