Χ. Χατζηπαναγιώτης στο MEGA: Η πανδημία έφερε αλλαγές που προκαλούν φόβο στον κόσμο

12:20 3/7/2020 - Πηγή: In.gr

Στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» μίλησε ο ηθοποιός, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, για τις συμμετοχές του σε τηλεοπτικές παραγωγές του μεγάλου καναλιού, για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι καλλιτέχνες στην μετακορωνοϊό εποχή και για τα σχέδιά του για το μέλλον.

Για την ελληνική τηλεόραση, υποστήριξε πως αυτό που λείπει είναι ένα ωραίο κι έξυπνο σενάριο, δεν υπάρχουν ωστόσο τα χρήματα για να στηρίξουν ένα τέτοιο εγχείρημα.

Η πανδημία και η καραντίνα άλλαξαν τα δεδομένα όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά ολόκληρου του πλανήτη. Οι αλλαγές αυτές, σύμφωνα με τον

ηθοποιό, προκαλούν φόβο στον κόσμο, καθώς από τη φύση του ο άνθρωπος φοβάται τις αλλαγές. Ελπίζει ωστόσο, πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Για το θέατρο, υποστήριξε πως ό, τι συμβαίνει αποτελεί ένα πολύ μεγάλο πλήγμα. Μπορεί το καλοκαίρι να γίνουν προσαρμογές, ωστόσο από Οκτώβρη τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. «Η φετινή χρονιά είναι χαμένη χρονιά για το θέατρο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μίλησε ακόμα για τη Δανάη Μπάρκα, την κόρη της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του MEGA και την οποία αισθάνεται σα παιδί του.

«Η Δανάη έχει ταλέντο στην επικοινωνία και είναι ένα παιδί που η νιότη της και το κέφι της θα τη βοηθήσουν να ανταπεξέλθει», είπε για τη νεαρή ηθοποιό.

Τέλος, μίλησε για την παράσταση στην οποία συμμετέχει υπό τον τίτλο «Art» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 15 Ιουλόυ από την Πετρούπολη και θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα