Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός 75-87

23:20 22/11/2019 - Πηγή: In.gr

Την προηγούμενη εβδομάδα η ήττα από την Άλμπα στο «Νίκος Γκάλης» έφερε κατήφεια, οδήγησε τον Αργύρη Πεδουλάκη σε παραίτηση, γέμισε απογοήτευση τους φίλους του «τριφυλλιού».

Μια εβδομάδα μετά, δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες, η αποψινή πειστικότατη εμφάνιση στην Audi Dome αρένα κι η εμφατική επικράτηση με 87-75 επί της Μπάγερν δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός… άλλαξε τσιπάκι.

Με πολλούς παίκτες σε πολύ καλή βραδιά, με καλή άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του

αγώνα κι ένα διάστημα που το γήπεδο… έγειρε (το 39-38 έγινε 39-58 κι οι γηπεδούχοι έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους), ο Παναθηναϊκός πέρασε πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε κανείς.

Ο Ράις ήταν εξαιρετικός, ο Τόμας καθοριστικός, ο Μήτογλου έκανε το καλύτερο φετινό του παιχνίδι, ο Παπαπέτρου έβγαζε φοβερή αυτοπεποίθηση, ο Φριντέτ βοήθησε στο πρώτο μισό, ο Καλάθης χωρίς να μαγέψει ήταν θετικότατος, ο Μπέντιλ βοήθησε καθοριστικά, κυρίως στην άμυνα.

Μοναδικός πονοκέφαλος στο πρώτο μισό ήταν ο Μονρό, αλλά οι περιφερειακοί της Μπάγερν αντί να τον… ταΐζουν θέλησαν να γίνουν ήρωες και τα… έσπασαν. Με 7/21 τρίποντα (ποσοστό που όταν το παιχνίδι ήταν ανοιχτό ήταν ακόμα χειρότερο) δεν είχαν τύχη. Με εξαίρεση τον Ζίπσερ και τον Μονρό του πρώτου μέρους, οι υπόλοιποι ήταν σε άλλο γήπεδο. Εξαίρεση ο μαχητικός Λεσόρτ.

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 35-36, 53-65, 75-87.

Keywords
Τυχαία Θέματα