Αυγενάκης: Αποτρόπαιο περιστατικό, μηδενική ανοχή στη βία

00:52 9/9/2019 - Πηγή: In.gr

Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσε η είδηση της άνανδρης επίθεσης 100 χουλιγκάνων στην Κ16 του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, με τον υπεύθυνο της «ερυθρόλευκης» σχολής στη συμπρωτεύουσα, Γιώργο Χοχλάκη, να δέχεται χτυπήματα με σιδηρολοστό!

Λίγη ώρα μετά την καταδρομική επίθεση των χουλιγκάνων στη Θέρμη και συγκεκριμένα στα γήπεδα στα ΤΕΦΑΑ, ο υφυπουργός

Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε ανάρτηση στα social media, με την οποία καταδίκασε το περιστατικό και τόνισε ότι η Πολιτεία είναι αποφασισμένη να δείξει μηδενική ανοχή στη βία.

«Το αποτρόπαιο περιστατικό οργανωμένης επίθεσης απόψε στη Θεσσαλονίκη, σε 15χρονους, της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, καταδεικνύει την αδήριτη ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία, χωρίς να χάνουμε ούτε λεπτό. ΟΛΟΙ μαζί, ενάντια στους αυτουργούς, είναι κοινωνική προτεραιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το αποτρόπαιο περιστατικό οργανωμένης επίθεσης απόψε στη Θεσσαλονίκη, σε 15χρονους, της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, καταδεικνύει την αδήριτη ανάγκη μηδενικής ανοχής στη βία, χωρίς να χάνουμε ούτε λεπτό. ΟΛΟΙ μαζί, ενάντια στους αυτουργούς, είναι κοινωνική προτεραιότητα.

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) September 8, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα