Άση Μπήλιου: Η υιοθεσία, οι βιολογικοί γονείς και τα δάκρυα…

09:37 21/3/2019 - Πηγή: In.gr

Προσωπικές στιγμές της αποκάλυψε η Άση Μπήλιου καλεσμένη σε εκπομπή το βράδυ της Τετάρτης.

Η γνωστή αστρολόγος μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε πρώτη φορά στους θετούς γονείς της τους οποίους έχασε σε πολύ μικρή ηλικία και για τους βιολογικούς της γονείς με τους οποίους διατηρεί τυπικές σχέσεις.

«Ο μπαμπάς μου έφυγε όταν ήμουν 9 χρονών. Και οι δύο γονείς μου έφυγαν με διαφορά δέκα χρόνων, την ίδια ημέρα. Ήταν πολύ αγαπημένοι. Το λίγο που

έζησα και με τους δύο μαζί, ήταν πολύ καθοριστικό τη στιγμή που μεγάλωνα, γιατί είδα τους γονείς μου αγαπημένους και να μου δίνουν αγάπη. Όταν αυτό έχει κάτι δυνατό, σε δυναμώνει και εσένα σαν άνθρωπο. Και νομίζω ότι έτσι βρήκα δύναμη και τα κατάφερα» αποκάλυψε η ίδια.

Όσον αφορά τη σχέση της με τους βιολογικούς της γονείς η ίδια τόνισε ότι δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για τον λόγο που την έδωσαν για υιοθεσία γιατί δεν την ενδιέφερε πραγματικά.

Όσο για τον τρόπο που έμαθε πως ήταν υιοθετημένη, η ίδια περιέγραψε: «Είχα δύο τρέλες, η μία ήταν η μουσική και η άλλη η αστρολογία. Ήμουν πανκ. Τρέλα αλλά ήταν μία πολύ ωραία περίοδος. Η μητέρα μου βλέποντας ένα παιδί στα 15 να έρχεται με ξυρισμένο κεφάλι, λέει «κάτι έχει πάθει αυτή, κάτι έχει μάθει». Εκεί λοιπόν της μπήκε ότι μπορεί εγώ να έχω μάθει ότι είμαι υιοθετημένη και γι’ αυτό αντιδρώ. Και ήρθε και μου το είπε μόνη της. Μου είπε ότι «σε έχουμε υιοθετήσει από τριών ημερών». Ήταν σοκ μεγάλο που κράτησε όμως μία μέρα. Είπα λοιπόν στη μητέρα μου ότι δεν θα ήθελα να είχα μάθει και ότι αλλάζει πολλά πράγματα όλο αυτό αλλά όχι όπως φοβόταν η μαμά μου»

Η ίδια συνέχισε: «Η αγάπη μου μετά έγινε απέραντη για τους γονείς μου. Μολονότι τους έχασα πολύ νωρίς, αυτό με κράτησε δυνατή στα επόμενα χρόνια. Δεν θύμωσα ή τουλάχιστον δεν συνειδητοποιούσα κάποιο θυμό για αυτούς τους ανθρώπους. Ήθελα όμως να μάθω γιατί με έδωσαν. Δεν έψαξα αλλά έψαξαν οι βιολογικοί μου γονείς να με βρουν. Ο λόγος που με έδωσαν ήταν αστείος. Τώρα πια, έχοντας δει τα πράγματα διαφορετικά, από τη μία σαφώς τους έχω συγχωρήσει, τους ευχαριστώ για το DNA μου και τους σκέφτομαι γιατί δίνεις ένα παιδί που το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το ξαναδείς. Εκείνοι είναι αναγκασμένοι να με βλέπουν κάθε μέρα. Για μένα, αυτό είναι σκληρό για εκείνους».

Στη συνέχεια, η Άση Μπήλιου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή από οξεία λευχαιμία.

https://tv.in.gr/uploads/20190321/093337_meta_ta_mesanuxta_h_ash_mphliou_gia_thn_uiotesia.mp4
Keywords
Αναζητήσεις
πως μπορω να μαθω αν ειμαι υιοθετημενος
Τυχαία Θέματα