Άρης : Οι τρεις Έλληνες και η πρόταση να αναλάβει ο Καμπιάσο

09:08 18/9/2020 - Πηγή: In.gr

Ο Άρης γνώρισε ταπεινωτικό αποκλεισμό στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League στο Κλεάνθης Βικελίδης από την Κόλος Κοβαλίβκα με 2-1, με αποτέλεσμα να υπάρξουν «αναταράξεις» στον σύλλογο.

Οι κίτρινοι κατόπιν συνεννόησης του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άγγελο Χαριστέα αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Μίχαελ Ένινγκ, με τον Απόστολο Τερζή να αναλαμβάνει

χρέη υπηρεσιακού. ο μηχανισμός του Άρη έχει μπει σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Γερμανό και ήδη τα πρώτα ονόματα βρίσκονται στη λίστα.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες προπονητές και έναν Αργεντινό με μικρή εμπειρία ως προπονητή, αλλά τεράστια καριέρα και μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τους Τραϊανό Δέλλα, Άκη Μάντζιο και Γιάννης Αναστασίου, αλλά και τον Εστέμπαν Καμπιάσο.

Προς το παρόν ο Άρης εξετάζει όλα τα δεδομένα και εν συνεχεία θα προχωρήσει στην κατάλληλη κίνηση για την άκρη του πάγκου του με τα δεδομένα να είναι συγκεκριμένα. Ο Χαριστέας καλείται να επιλέξει είτε έναν από τους τρεις Έλληνες, ή λύση από το εξωτερικό, με τον Καμπιάσο να είναι μια από αυτές.

Ο θρύλος της Ιντερ -αποσύρθηκε το 2017- βρίσκεται στις αρχές της προπονητικής του καριέρας, αποτελώντας μάλιστα και ένα όνομα που είχε πέσει σε ανύποπτη φάση στο τραπέζι για τον Άρη. Σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας είναι η μικρή του εμπειρία στους πάγκους, αφού έχει θητεύσει μόνο ως βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα της Κολομβίας για μερικούς μήνες, στο πλευρό του Χοσέ Πέκερμαν. Βέβαια η καριέρα του μιλάει από μόνη της, ενώ το γεγονός ότι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας είναι στα θετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα