Ανεπίσημη πρώτη για το KIA XCeed

19:27 20/2/2019 - Πηγή: In.gr

Μια διαρροή στο διαδίκτυο αποτυπώνει την νέα κατεύθυνση που θα ακολουθήσει το νέο, τέταρτο και πιο περιπετειώδες μέλος της γκάμας Ceed, το οποίο σύμφωνα με τις συστάσεις, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στην προσεχή έκθεση της Γενεύης, η οποία ανοίγει αυλαία στις 5 Μαρτίου.

Αν και πρόκειται προφανώς για μια ωραιοποιημένη εικόνα, υπό την μορφή σκίτσου του τελικού προϊόντος, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το κορεατικό μοντέλο θα αποκτήσει μια crossover έκδοση με

την ονομασία XCeed.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά της, θα συνδυάζει την τεχνολογία που γνωρίσαμε από τις υπόλοιπες εκδοχές του Ceed με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, περιπετειώδη αισθητική και σαφή πλεονεκτήματα ως προς την αίσθηση ευρυχωρίας η οποία θα συνοδεύεται και με, την αρεστή σε πολλούς, ψηλότερη θέση οδήγησης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τις ήδη γνωστές επιλογές κινητήρων βενζίνης 1,0 και 1,4 λίτρων και diesel 1,6 λίτρων με ισχύ από 100 έως 140 ίππους οι οποίοι θα είναι κοινοί με το Ceed, το XCeed θα εντάξει στην γκάμα του και μια plug-in υβριδική έκδοση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω έκδοση αναμένεται να προσφέρει συνδυαστική ισχύ 204 ίππων και σταδιακά θα «περάσει» και σε άλλες εκδόσεις αμαξώματος του μικρομεσαίου μοντέλου με επικρατέστερες υποψήφιες τις Sportswagon και Proceed.

Επίσης, το νέο XCeed αναμένεται να περιλαμβάνει στα χαρακτηριστικά του και μια νέα επιλογή για πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών.

Keywords
Τυχαία Θέματα