Ανδρούτσος : «Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό από οποιαδήποτε θέση»

21:24 8/3/2019 - Πηγή: In.gr

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε στη Nova με αφορμή το ματς του Ολυμπιακού με τον Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», τονίζοντας το πόσο προσεκτικοί θα πρέπει να είναι Ερυθρόλευκοι απέναντι στους Κίτρινους που παρουσιάζονται φορμαρισμένοι το τελευταίο διάστημα.

Ακόμη αναφέρθηκε στον προσωπική του πορεία, λέγοντας πόσο πολύ θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό

από οποιαδήποτε θέση κι αν επιστρατεύεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Ανδρούτσο που εσχάτως έπαιξε και δεξί μπακ:

Για τη θέση που προτιμά να παίζει: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να βοηθήσω την ομάδα σε οποιαδήποτε θέση. Στον άξονα και πιο μπροστά νιώθω καλύτερα. Γνωρίζω κάθε θέση και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το αν είναι πλεονέκτημα να παίζεις σε πολλές θέσεις: «Είναι πλεονέκτημα να γνωρίζεις πολλές θέσεις, όμως είναι καλό να παίζεις σε μία θέση γιατί αφοσιώνεσαι και εξελίσσεσαι μέσα από αυτή».

Για το ματς με τον Άρη: «Ο Άρης είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που υπάρχει στο πρωτάθλημα, θέλει μεγάλη προσοχή. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες και δεν έκατσε πίσω. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα αρχικά και μετά στην επίθεση».

Για τη χρονιά που περνάει στον Ολυμπιακό: «Είναι μια περίεργη χρονιά και δύσκολη για μένα και για την ομάδα. Μπορεί να έμεινα εκτός ομάδας, να επέστρεψα, να ήμουν κοντά στο να φύγω, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως είμαι υγιής και μπορώ να βοηθήσω και να διεκδικήσω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Για τη συμβουλή που θα έδινε στα νεότερα παιδιά: «Θα συμβούλευα να είναι συγκεντρωμένοι, μπορεί να μην χρησιμοποιούνται, αλλά έστω και σε πέντε λεπτά που θα χρησιμοποιηθούν σε ένα δίτερμα να είναι συγκεντρωμένοι και ό,τι κάνουν να το κάνουν σωστά, γιατί δεν θα έχουν πολλές ευκαιρίες! Θυμάμαι πως ο Βασίλης Βούζας, προπονητής μου στην Κ20 είχε πει πως η ευκαιρία από μπροστά έχει μαλλιά και από πίσω είναι καραφλή. Οπότε αν περάσει δεν θα μπορέσεις να την αρπάξεις».

Για το αν νιώθει πρότυπο: «Είναι τιμή να είμαι πρότυπο για τα νεότερα παιδιά. Το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στην πρώτη ομάδα, αλλά πως θα καθιερωθείς και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε έναν πιο δύσκολο ρυθμό».

Για τους δεσμούς με τα υπόλοιπα παιδιά της ακαδημίας: «Οι δεσμοί μας με τον Μανθάτη, τον Ρέτσο, τον Νικολάου είναι πολύ δυνατοί μιλάμε καθημερινά και προσπαθούμε να μένουμε δεμένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα