Ανατρέπονται νταλίκες : Λόγω των ανέμων απαγορεύουν την κυκλοφορία στην Εγνατία

00:31 13/3/2019 - Πηγή: In.gr

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταλίκα ανετράπη λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο όχημα.

Απαγόρευσαν την κυκλοφορία

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, λίγη ώρα αργότερα, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας σε αυτό το σημείο της Εγνατίας Οδού λόγω των ισχυρών ανέμων.

Πριν λίγες ημέρες, άλλη μια νταλίκα είχε ανατραπεί στο ίδιο σημείο, και πάλι λόγω των ισχυρών ανέμων.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, στην απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων άνω των

3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό, λόγω των ισχυρών ανέμων, από τις 17:30 της Τρίτης, προχώρησαν με αποφάσεις τους, οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Ροδόπης και Ξάνθης.

Ειδικότερα, βάση των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής και του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης.

Η κυκλοφορία των παραπάνω οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του εθνικού δικτύου Κομοτηνής – Πόρτο Λάγο – Ξάνθης, ενώ συνιστάται η προσοχή των οδηγών που κινούνται στα σημεία που επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Φωτό: xanthinea.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα