Αλβανία: Σε κατάσταση «μούμιας» βρέθηκε η μια αδερφή – Για «ανάσταση» κάνει λόγο η γυναίκα που επέζησε

20:46 3/7/2020 - Πηγή: In.gr

Πίστευαν στην ανάσταση και γι’ αυτό θυσιάστηκαν. Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση αυτοκτονίας μητέρας και κόρης στην Αλβανία.

Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές στο διαμέρισμά τους στην περιοχή Kombinat, λίγο πιο έξω από τα Τίρανα, ενώ η δεύτερη κόρη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

«Δεν έχετε ιδέα τι έχουμε περάσει για να κερδίσουμε την ανάσταση» φέρεται να δήλωσε

η Blerta Josifi από το νοσοκομείο.

Η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή, η 30χρονη Ανίσα, εκτιμάται πως είχε πεθάνει πριν από καιρό – πριν από έξι μήνες, σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα – όμως διατηρούσαν τη σορό της με ειδικές αλοιφές ώστε να μη γίνει αντιληπτή η μυρωδιά, ενώ ήταν καλυμμένη με μια κουβέρτα και ένα πάπλωμα.

Οι αιτίες που οδήγησαν την οικογένεια σε μια τόσο φρικτή πράξη παραμένουν ένα μυστήριο.

Νεκρή για μέρες η μητέρα

Η μητέρα, η 50χρονη Zhaneta Josifi, εκτιμάται πως είχε χάσει τη ζωή της εδώ και 2-3 μέρες, καθώς οι συγγενείς της αδυνατούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της.

Ανατριχιαστικά τα όσα υποστήριξε ο αδερφός της μητέρας, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε να τους δει πάνω από δύο μήνες. Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίζεται πως όταν είχε πάει σπίτι τους τελευταία φορά να τους επισκεπτεί, ζήτησε να δει την Ανίσα όμως η Zhaneta του απάντησε πως ‘’δεν κάνει να τη δει τις μέρες του Θεού’’.

Παρά τα όσα υποστήριζαν αρχικά τα δημοσιεύματα των αλβανικών μέσων, μητέρα και κόρες δεν ήταν Μάρτυρες του Ιεχωβά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης.

Είχε αυτοκτονήσει ο πατέρας

Έρευνα του Top-Channel έφερε στο «φως» ακόμα μια συγκλονιστική λεπτομέρεια, λέγοντας ότι ο πατέρας των κοριτσιών είχε δώσει επίσης τέλος στη ζωή του.

Εν τω μεταξύ, πιστεύεται ότι μετά από αυτό το συμβάν, η οικογένεια υπέστη σοβαρό ψυχικό σοκ. Όπως φαίνεται, η μητέρα και η κόρες της φαίνεται να πίστευαν ότι η αυτοκτονία θα μπορούσε να τους δώσει μια δεύτερη, καλύτερη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα